BLOG

Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

 

originalitate1     Daca in urma cu 16 ani visam sa asiguram training personal fiecarui model, in 2020 aceasta situatie este ceea ce numin normalitate in cadrul companiei noastre. Modelele noastre castiga pana la 65% din incasari.

    In perioada 2014-1015 am dat start companiei pilot Gloria Agency, iar astazi este una dintre cele mai stabile si mai respectate de pe piata videochat din Romania. Ceea ce ne deosebeste de restul companiilor din domeniu, este conceptul de agentie in jurul caruia este construita afacerea. Asta inseamna ca tu nu esti angajata noastra, esti colaboratoare, adica un model independent.

    Ce inseamna asta?

program    Programul de lucru este unul dintre cele mai importante ingrediente din reteta succesului. Astfel, in urma discutiilor cu peste 100 de modele am elaborat orarul de lucru flexibil. ⇢ mai multe

money    Venitul reprezinta principala motivatie pentru a accepta un job. Cu cat acesta este mai mare, cu atat creste si numarul orelor lucrate si placerea cu care iti faci treaba. La Gloria Agency, veniturile incep de la $500 pe luna, banii tai, si pot ajunge pana la $5000$10.000$15.000$20.000, sau chiar mai mult. Dar toate aceste sume se ating doar prin munca, munca si iar munca…in echipa!

    Multe companii te ademenesc cu venituri de peste 5000 de lei, chiar si de peste 5000$-10000$, corect? Aceste promisiuni nu sunt neparat false, insa obtinerea acestora depind de echipa cu care lucrezi, nivelul de cunoastere al limbii engleze, seriozitatea, implicarea si disponibilitatea de a respecta programul de lucru. Noi te putem ajuta astfel incat sa obtii succesul.

    Modelul Gloria Agency trebuie sa aiba urmatoarele caracteristici pentru a avea venituri mari:

vazut  Sa fie ambitioasa si sa aiba un target bine stabilit. mai multe

ok  Sa fie comunicativa. ⇢ mai multe

ok  Sa fie atenta la detalii. ⇢ mai multe

    Noi credem ca cele enumerate mai sus, sunt 3 calitati pe care orice femeie le are. Gloria Agency te va ajuta sa le perfectionezi.

    Daca mai trebuie lucrat la vreuna dintre ele, echipa Gloria te poate ajuta sa te perfectionezi.

beneficii    Beneficii:

    Primul pas este sa afli care site ti se potriveste cel mai bine si este cel mai sigur. De aceea, noi consideram ca alegerea site-ul trebuie sa reprezinte o prioritate pentru tine. Odata ce ai ales site-ul pe care vrei sa activezi, poti incepe sa-ti pui in valoare calitatile care te vor ajuta in cariera

    Fiecare site are specificul si regulile lui, iar pentru a putea excela pe oricare dintre ele, trebuie in primul rand sa-l cunosti ca pe propia ta palma. Cu cat ai mai multe informatii, cu atat iti va fi mai usor sa-ti cresti incasarile, informatia inseamna putere. Cu ce siteuri lucram? ⇢ mai multe

bonusuri    Bonusuri:

    Dorim sa clarificam de la inceput ca nu oferim bonusuri persoanelor proaspat intrate in echipa, acestea se ofera in timp, dupa ce performantele cresc. Ce oferim? ⇢ mai multe

    Indraznim sa il numim "Fabrica de zambete" pentru ca de la inceput, acest job a imprimat mii de zambete, ajutand modelele sa-si cunoasca si realizeze visurile, sa-si demonstreze potentialul, sa-si exploateze competentele, bineinteles cu sustinere continua din partea noastra. Indrazneste si descopera cum acest job este unul placut, captivant, singurul care iti celebreaza personalitatea si calitatile, recompensandu-te cu bonusuri sau venituri mai mult decat atragatoare.

  Indeplinim dorinte mici si idealuri marete!

  Un telefon, un laptopcursuri de specializare, toate pot fi ale tale inca din prima luna. Achitarea acestora se va face lunar, din propriul salariu, printr-o suma care nu contine dobanda sau alte costuri suplimentare.

 

    Exprima-ti dorintele si echipa Gloria Agency te va indruma moral si financiar!

    Imprumut pentru operatii estetice sau alte investitii? ⇢ mai multe

ok  Prima masina? ⇢ mai multe

ok  Prima casa? ⇢ mai multe

ok Prima afacere? ⇢ mai multe

 

 

img1

 Buna,

Eu sunt Adina, Hr manager Gloria Agency, cu echipa cu experienta de peste 16 ani in domeniul. De-a lungul timpului am intalnit modele care au realizat venituri generoase inca din prima luna, altele care au castigate sume importante dupa 5-6 luni de experienta, dar si modele care nu au depasit suma de $1000, in ciuda eforturilor noastre.
    Privind din exterior, imi dau seama ca modelele care au reusit sa-si atinga obiectivul au doua lucruri in comun – MOTIVATIA si INCREDEREA in sine. Am intalnit multe modele care mi-au zis ‘Oana, eu am venit aici sa fac bani’ si asa a si fost! In doar 1 - 2 luni au ajuns la sume de peste 3000$, iar dupa un an de lucru au atins  venituri lunare de peste 5000$-10.000$.
Executia in acest domeniu este una simpla, insa in spatele ei stau munca, seriozitatea, dedicarea si profesionalismul.
    Fetelor, in concluzie, daca doriti ca acest job sa fie profitabil, primul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa descoperiti ce va motiveaza. Dupa ce treceti de acest pas, the sky is the limit!”.img2

Lasă un mesaj
Aplica