BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

Originalitate si Beneficii marca Gloria

Originalitate si Beneficii marca Gloria, 1, gloria-agency.ro

     Daca in urma cu 16 ani visam sa asiguram training personal fiecarui model, in 2020 aceasta situatie este ceea ce numin normalitate in cadrul companiei noastre. Modelele noastre castiga pana la 65% din incasari.

    In perioada 2014-1015 am dat start companiei pilot Gloria Agency, iar astazi este una dintre cele mai stabile si mai respectate de pe piata videochat din Romania. Ceea ce ne deosebeste de restul companiilor din domeniu, este conceptul de agentie in jurul caruia este construita afacerea. Asta inseamna ca tu nu esti angajata noastra, esti colaboratoare, adica un model independent.

    Ce inseamna asta?

Originalitate si Beneficii marca Gloria, 2, gloria-agency.ro    Programul de lucru este unul dintre cele mai importante ingrediente din reteta succesului. Astfel, in urma discutiilor cu peste 100 de modele am elaborat orarul de lucru flexibil.

Originalitate si Beneficii marca Gloria, 3, gloria-agency.ro    Venitul reprezinta principala motivatie pentru a accepta un job. Cu cat acesta este mai mare, cu atat creste si numarul orelor lucrate si placerea cu care iti faci treaba. La Gloria Agency, veniturile incep de la $1000 pe luna, banii tai, si pot ajunge pana la $5000$10.000$15.000$20.000, sau chiar mai mult. Dar toate aceste sume se ating doar prin munca, munca si iar munca…in echipa!

    Multe companii te ademenesc cu venituri de peste 5000 de lei, chiar si de peste 5000$-10000$, corect? Aceste promisiuni nu sunt neparat false, insa obtinerea acestora depind de echipa cu care lucrezi, nivelul de cunoastere al limbii engleze, seriozitatea, implicarea si disponibilitatea de a respecta programul de lucru. Noi te putem ajuta astfel incat sa obtii succesul.

    Modelul Gloria Agency trebuie sa aiba urmatoarele caracteristici pentru a avea venituri mari:

Originalitate si Beneficii marca Gloria, 4, gloria-agency.ro  Sa fie ambitioasa si sa aiba un target bine stabilit. 

Originalitate si Beneficii marca Gloria, 5, gloria-agency.ro  Sa fie comunicativa.

Originalitate si Beneficii marca Gloria, 6, gloria-agency.ro  Sa fie atenta la detalii. ⇢ mai mult

    Noi credem ca cele enumerate mai sus, sunt 3 calitati pe care orice femeie le are. Gloria Agency te va ajuta sa le perfectionezi.

    Daca mai trebuie lucrat la vreuna dintre ele, echipa Gloria te poate ajuta sa te perfectionezi.

Originalitate si Beneficii marca Gloria, 7, gloria-agency.ro    Beneficii:

    Primul pas este sa afli care site ti se potriveste cel mai bine si este cel mai sigur. De aceea, noi consideram ca alegerea site-ul trebuie sa reprezinte o prioritate pentru tine. Odata ce ai ales site-ul pe care vrei sa activezi, poti incepe sa-ti pui in valoare calitatile care te vor ajuta in cariera

    Fiecare site are specificul si regulile lui, iar pentru a putea excela pe oricare dintre ele, trebuie in primul rand sa-l cunosti ca pe propia ta palma. Cu cat ai mai multe informatii, cu atat iti va fi mai usor sa-ti cresti incasarile, informatia inseamna putere. 

Originalitate si Beneficii marca Gloria, 8, gloria-agency.ro    Bonusuri:

    Dorim sa clarificam de la inceput ca nu oferim bonusuri persoanelor proaspat intrate in echipa, acestea se ofera in timp, dupa ce performantele cresc.

  Indeplinim dorinte mici si idealuri marete!

  Un telefon, un laptopcursuri de specializare, toate pot fi ale tale inca din prima luna. Achitarea acestora se va face lunar, din propriul salariu, printr-o suma care nu contine dobanda sau alte costuri suplimentare.

 

    Exprima-ti dorintele si echipa Gloria Agency te va indruma moral si financiar!

    Imprumut pentru operatii estetice sau alte investitii? 

Originalitate si Beneficii marca Gloria, 9, gloria-agency.ro  Prima masina? 

Originalitate si Beneficii marca Gloria, 10, gloria-agency.ro  Prima casa?

Originalitate si Beneficii marca Gloria, 11, gloria-agency.ro Prima afacere? 

 

Formularul de Aplicare

Intrebari frecvente

Care sunt beneficiile pe care le am ca model la Gloria Agency?

Locatii in inima orasului (Piata Romana si Nerva Traian, Bucuresti);

Program flexibil (iti organizezi tu programul pe urmatoarele doua saptamani);

Propria echipa de traineri formata exclusiv din fete;

Makeup & hairstyle zilnic;

Sedinte foto/video profesionale;

Calatorii anuale in locatii de top;

Suport tehnic 24/24;

Confidentialitate, siguranta si contract;

Concursuri marca Gloria.

Cu ce se diferentiaza Gloria Agency fata de celelalte agentii de videochat?

Ceea ce ne deosebeste de alte companii din domeniu, este conceptul de agentie pe care l-am implementat, depasind stadiul de studio de videochat. Portofoliul nostru cuprinde peste 100 de modele independente, ceea ce inseamna ca acestea nu sunt angajatele agentiei, ci colaboratoare. 

Spre deosebire de alte companii, Gloria nu face promisiuni pe care nu le poate indeplini. Nu oferim informatii mincinoase si nu ademenim modelele cu oferte irealizabile. Suntem aici pentru a-ti prezenta realitatea domeniului si sa te sustinem pana la realizarea oricarui obiectiv propus. Multe companii promit venituri de peste 5000$ fara sa mentioneze ca acest lucru este posibil doar daca esti serioasa si respecti programul de lucru, daca cunosti limba engleza si mai ales, daca alegi echipa potrivita! Nu poți atinge cele mai înalte culmi ale acestei cariere, fără o echipă profesionistă care să te susțină în mod regulat. Alaturi de Gloria Agency ai siguranta ca vei avea parte de suport neconditionat si de ajutorul de care ai nevoie pentru a obtine succesul.

Care sunt bonusurile pe care le pot obtine ca model la agentia de videochat Gloria?

Nu oferim bonus de angajare. Daca te intrebi de ce, raspunsul este unul simplu si onest: pentru ca nu te cunoastem si nu putem oferi un bonus unei persoane straine. In schimb, ai parte de motivare prin concursuri lunare cu premii care constau in calatorii in locatii de vis, telefoane de ultima generatie, vouchere cadou, articole de imbracaminte de lux, etc.

Gloria Agency a apărut în