BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

Masuri conform Ordonantei de urgenta, 22.03.2020

 

Masuri conform Ordonantei de urgenta, 22.03.2020, 1, gloria-agency.ro

 

Update 24.04.2020-> Ne-am hotarat sa ne sustinem angajatii si modelele prin a achizitiona masti tratate cu substante pentru corona virus. Pentru modelul de masti pe care l-am achizitionat,  s-a obținut acum zece zile aviz tehnic, EN14126 de la Centrul de Cercetare Științifică pentru Apărare CBRN și Ecologie, iar aceste masti personalizate, sunt facute special pentru a iti proteja fata in intregime, din 2 straturi de bumbac si cu filtru de particule.Angajatii, Modelele dar si rudele lor de gradul 1, primesc gratis aceste masti!

 

 

Având în vedere dispozițiile din Ordonanța de urgență a Guvernului privind regimul stării de asediu și regimul stării de urgență, publicată în Monitorul Oficial al României și aprobată în data de 21.03.2020, vă aducem la cunoștință următoarele informații:

 • În  intervalul orar 22:00 – 06:00 este interzisă părăsirea locuinței fără motiv;
 • Este interzisă circulația și adunările în grupuri mai mari de 3 persoane;
 • În intervalul orar 06:00 – 22:00 deplasarea persoanelor se efectuează doar în interes profesional, pentru aprovizionare, sau în cazuri de urgență.

Măsuri aplicate la sediul firmei începând cu data de 22.03.2020:

 • S-a realizat dezinfectarea si igienizarea imobilului în care se află Agenția Gloria.
 • În sediul în care ne desfășurăm activitatea s-a efectuat dezinfectarea și igienizarea de către o echipă specializată în acest sens. Acestea sunt valabile 30 de zile, însă pentru o mai mare siguranță, noi o solicităm la două săptămâni.  
 • S-au amplasat dispensere cu dezinfectanți, mănuși și măști pe întreaga suprafață a sediului.
 • Este obligatorie dezinfectarea la intrarea dar și la părăsirea incintei sediului.
 • Este obligatorie purtarea mănușilor și a măștilor de către toți angajații în spațiile comune ale sediului, pe tot parcursul programului de lucu.
 • Se eliberează adeverințe angajaților prin care se face dovada deplasării către locul de muncă.
 • S-au modificat programele de lucru astfel încât să se respecte intervalul orar 06:00 – 22:00.
 • În camerele de lucru nu mai este permisă încălțămintea din exterior. Se solicită încălțăminte de schimb.
 • Fiecare angajat/model va dispune de propria tastatură si mouse.
 • Dezinfectarea și igienizarea se realizează zilnic de către personalul nostru sanitar, în toate încăperile sediului. 

Sănătatea angajaților noștri este importantă pentru noi!

Este o perioadă care ne îndeamnă la toleranță, empatie și răbdare. Până la noi reglementări contăm pe înțelegerea dumneavoastră pentru desfășurarea în condiții normale a activității.

Daca esti in cautarea unui angajament pe termen lung, iar provocarile nu te sperie, ba din contra, sunt impulsul care te motiveaza spre birou zambind in aceasta perioada grea, poti afla direct de la modele cum un model nou poate castiga peste 5000$ pe luna dar si ce inseamna cu adevarat chat. DA CLICK AICI si afla despre CHAT!

Formularul de Aplicare

Gloria Agency a apărut în