BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

Firma de trafic si rezultate de TOP la Gloria!

Modelele Gloria au stiut mereu ca in spatele lor, pe langa intreaga echipa de Foto, Video, Traineri sau support IT, exista o echipa de TRAFIC. Detinem un sistem propriu de INTRANET, unde modelele tin legatura cu echipa si prin intermediul caruia isi pot organiza singure programul fara sa fie nevoite sa apeleze la support sau la traineri. Pe 1 Aprilie le-am facut o surpriza si am implementat un buton de trafic in Intranet. Astfel, singure, tura de tura isi pot porni traficul in camera prin apasarea butonului de trafic, fara a apela la Manager, Traineri sau support. Da, este adevarat si suntem singurii din piata care le oferim posibilitatea modelelor sa se promoveze singure cand ele sunt Online!

De ce consideram ca suntem cei mai buni?
Pe langa faptul ca noi calatorim impreuna in Miami, Los Angeleles, Las Vegas si peste tot in lume, ani de ani am reusit sa ne situam in top 3 pe site-urile cu care colaboram. Cel mai bun exemplu este analiza anilor 2019 si 2020, pe care o regasiti in imagini. Din 2020 Gloria este Certificat Jasmin. Incepand cu anul curent, am preferat sa ne concetram pe inovatie si dezvoltare si de aceea am devenit cei mai buni doar pe un singur site.

Firma de trafic si rezultate de TOP la Gloria!, 1, gloria-agency.ro Firma de trafic si rezultate de TOP la Gloria!, 2, gloria-agency.ro

In 2019 am terminat luna de luna in top 3. La finalul anului, un model de top Gloria, a reusit performanta de a incheia luna Decembrie cu incasari de peste $60.000. In perioada mentionata, Gloria Agency acorda procent de pana la 100% modelelor vechi. Modelul nostru Mary s-a incadrat si a obtinut acest procent. Nu, nu este usor, dar DA, este adevarat si pentru intreaga echipa Gloria a fost un record in anul 2019. Mary lucreaza si in prezent in Gloria si puteti afla direct de la ea aceasta poveste.

In Ianuarie 2020, am fost in top 3 impreuna cu Aylin si Sandra.  Ambele fiind modele vechi in echipa Gloria si care beneficiaza de trafic suplimentar.
Aylin, in P1 Februarie s-a bucurat de locul 1, iar in P2 Februarie de locul 2.

In luna Martie si Aprilie Lana, a terminat in Top 3 Jasmin cu rezultate foarte bune si incasari foarte mari.

In aceste luni au fost modele diferite care au terminat in top 3, iar acest lucru se datoreaza faptului ca Gloria Agency promoveaza intreaga echipa de modele, nu doar un singur model. 

Firma de trafic si rezultate de TOP la Gloria!, 3, gloria-agency.ro

 

Echipa de traineri alcatuita exclusiv din fete, a contribuit la succesul modelelor, ajutandu-le sa beneficieze din plin de trafic. 
  Cine va fi urmatoarea in top in luna Mai-Iunie? Poate sa fie un model nou, poate sa fie oricine din echipa Gloria care isi doreste sa atinga rezultate de top. Nu este usor, dar este realizabil!

 

 

Cine suntem noi in domeniul videochat:
Gloria Agency face parte din grupul AVC Studio, un brand activ in domeniul videochat-ului si cu o vechime de peste 16 ani pe piata de streaming online. 

Ce ne defineste? 
PASIUNEA si IMPLICAREA - punem aceste ingrediente magice in tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflecta nu doar in rezultatele pe care le avem, ci si in activitatea noastra zilnica. Modelele pe care le reprezentam sunt cel mai bun exemplu, iar noi nu ezitam sa ne aratam mandria si multumirea cu fiecare ocazie.

 

Daca esti in cautarea unui angajament pe termen lung, iar provocarile nu te sperie, ba din contra, sunt impulsul care te motiveaza spre birou zambind, te invitam sa ne cunoastem si sa vorbim despre viitoarea ta cariera!

 

 

 

Ti-am trezit interesul? Daca da, poti sa aplici online folosind formularul de aplicare de pe site-ul nostru, sa ne scrii pe WhatsApp sau sa ne suni la numarul de telefon 0729.330.330. Adina, HR managerul nostru, iti va oferi toate detaliile necesare si te va programa pentru interviu.

Formularul de Aplicare

Gloria Agency a apărut în