BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

De ce este important ca agentia sa achite taxele si impozitele tuturor modelelor?

Suntem siguri ca te-ai intrebat macar o data de ce este atat de important ca taxele si impozitele tale sa fie achitate catre stat si care sunt avantajele tale, de ce anume poti beneficia si, mai ales, in ce situatii?

Iti vom detalia mai jos diverse scenarii in care te poti afla si de ce este important pentru Gloria Agency ca modelele cu care colaboreaza sa fie asigurate in toate aceste situatii.

Inca din prima zi de colaborare cu Gloria Agency semnezi un contract 100% legal pe  care il vom inregistra la ANAF si de unde se va calcula ulterior impozitul pe venit.Avantajul achitarii impozitului pe venit este faptul ca poti beneficia de serviciile pe care  statul ti le pune la dispozitie.

 Asigurarea medicala

 Este printre cele mai importante servicii de care poti bucura gratuit. O poti folosi in   situatii in care ai nevoie de investigatii, tratamente sau simple consultatii medicale.   Statul se obliga in vederea acordarii asistentei medicale, a medicamentelor si a   dispozitivelor medicale in cadrul sistemului de asigurari sociale de sanatate tocmai   pentru ca esti asigurata prin plata impozitului pe venit.

 Tiffany, este unul dintre modelele pentru care a fi la zi cu analizele medicale este foarte   important. A preveni este intotdeauna de preferat decat a trata, tocmai de aceea ne   incurajam modelele Gloria Agency sa profite de drepturile pe care le au si sa puna sanatatea pe primul loc. 

 

Cotizatie fondul pensii

O parte din impozitul pe venit este cotizatia catre fondul de pensii de care vei beneficia la varsta pensionarii. La Gloria Agency ne place sa ne traim clipa, dar sa ne si pregatim pentru viitor. De aseamenea, confortul psihologic oferit de siguranta de a avea pensie ar trebui sa fie privit ca fiind un drept, nu o optiune.

 

Indemnizatia de crestere a copilului

Apare ca un ajutor social din partea statului in cazul in care ramai insarcinata. Este sursa de venit pe care o ai pentru cresterea copilul pana la varsta de un an sau doi. De aceea este crucial sa poti beneficia de indemnizatia lunara care se stabileste in cuantum de 85% din media veniturilor nete realizate in ultimele 12 luni consecutiv din ultimii 2 ani anterior datei nasterii copilului.

 Acesta a fost si cazul colegei noastre Anne(modelul din stanga), care dupa nastere a inceput  sa  primeasca indemnizatie lunara de 6415 lei timp de 2 ani. Acest lucru   a fost posibil pentru ca ne-am asigurat ca a avut toate taxele platite la stat  pe toata perioada in care a colaborat cu agentia noastra. La polul     opus se afla colega noastra Alison care in anul anterior nasterii a colaborat    cu o alta agentie care nu i-a achitat impozitul si din cauza careia nu poate    beneficia de indemnizatie.

 Credit bancar

 Daca doresti sa accesezi fonduri printr-un credit bancar ai si aceasta   posibilitate datorita contractului pe care ti-l punem la dispozitie. Fie ca   visezi sa-ti achizitionezi propria locuinta, sa-ti schimbi masina sau sa   calatoresti mai mult poti solicita un credit bancar pentru orice dorinta ai   avea. Mai mult decat atat, Gloria Agency iti va oferi tot suportul necesar   pe parcursul procesului de obtinere a creditului.

In 2014-2019 - 35 de modele si-au cumparat apartament/casa cu ajutorul de la Gloria.

2019 - 14 modele si-au cumparat/apartament casa

2020- 9 modele si 4 sunt in proces de aprobare pentru apartament/casa

 

 Un alt aspect de mentionat ar fi legat de proiectul de lege depus in Senat de catre ministrul de finante care propune pedepse cu inchisoarea de la doi la sase ani pentru neplata taxelor din rea vointa. Unul dintre cele mai bune lucruri pe care le poti face este evitarea unei astfel de situatii. Alege sa colaborezi cu o agentie de incredere care pune siguranta ta pe primul loc.

Dar cel mai important cand alegi o agentie este sa gasesti o echipa care sa te faca sa te simti in largul tau. De aceea am facut un video prin care le-am intrebat pe modele " Ce le place la Gloria? "

 

⚠️In aceasta perioada dificila, va asiguram cele mai bune conditii impotriva ⚠️COVID19⚠️ de a lucra intr-un mediu sigur.

1. In sediul nostru se efectuează dezinfectarea și igienizarea de către o echipă specializata in combaterea COVID-19 o data la 14 zile.

2. Punem la dispozitia angajatilor masti tratate viral, fiind obligatorii in incinta studioului.

3. Programul de lucru este conceput in ture, la ore diferite, evitand astfel intersectarea modelelor.

4. Cu ajutorul lampilor UV recent achizitionate, decontaminam zilnic fiecare camera, inainte si dupa fiecare tura.

5. Am amplasat folie de incaltaminte la intrarea in locatie si dispensere cu dezinfectanti pe toata suprafata agentiei.

Te invitam sa te convigi singura de aceste aspecte!

 

Formularul de Aplicare

Gloria Agency a apărut în