BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

Cum arata cea mai mare agentie de videochat din Romania si care sunt cerintele

Jurnalistii de la Libertatea au vrut sa vada cum lucram, daca oferim cu adevarat conditiile de lux cu care ne mandrim, ce spun modelele care colaboreaza cu noi si multe altele. Urmariti un reportaj sincer, in timpul caruia am deschis usile larg si am raspuns la orice iîntrebare si orice curiozitate.

"In cea mai mare agenție de videochat din Romania, camerele sunt personalizate dupa cerintele fetelor, aparatura este ultimul racnet, iar onorariul ajunge si la 20.000 de euro pe luna.

De pe pereti zambesc languros cateva fete din niste tablouri. Doar asta este indiciul ca te afli într-o agentie de videochat. Zambetele cordiale ale personalului, organizarea si spatiile aduc mai degrabă cu mediul de lucru la o multinationala. Doar ca birourile sunt altfel: au paturi mari si comode în fata carora sta un monitor si camera video, iar în colturi sunt amplasate mai multe spoturi de lumini profesionale. „Am chemat un profesionist de la o televiziune sa ne aseze luminile. Investitia intr-o camera de genul asta e intre 5 si 9.000 de euro”, ne face turul Liviu Berbece, un tanar manager care in urma cu doi ani se pierdea în marea masa a corporatistilor."

 

Sursa: https://www.libertatea.ro/stiri/cum-arata-cea-mai-mare-agentie-de-videochat-din-romania-si-care-sunt-cerintele-nu-conteaza-frumusetea-cat-conteaza-intelectul-1982639

Formularul de Aplicare

Gloria Agency a apărut în