BLOG
Blogul Gloria e locul în care te conectezi cu noutățile din agenția noastră, citești impresii din călătorii, te pui la curent cu trendurile din fashion, styling & make-up și găsești sfaturi și recomandări utile pentru jobul tău.

Ce inseamna videochat in 2020? KanalD la emisiunea "Asta-i Romania! " prezinta un material despre videochat


Sursa: Kanal D 

Videochatul este un JOB bazat pe conversatie si erotism, iar pentru modelele care dau dovada de profesionalism si inteleg foarte bine domeniu, impactul psihologic este unul pozitv. Daca nu poti accepta ca muncesti ca model in videochat, exista un risc psihologic de frustrare/depresie, insa acest lucru nu se aplica in cazul modelelor noastre,  ele ajungand la incasari foarte mari.

Alaturi de Kanal D am raspuns provocarii de a va vorbi in fata camerelor despre videochat, oferind publicului posibilitatea de a descoperi povestile de succes ale modelele care lucreaza in studiourile noastre din Bucuresti, Piata Romana si Piata Unirii. Kanal D a facut un reportaj in emisiunea "Asta-i Romania!", unde impreuna cu echipa Gloria s-a vorbit deschis si transparent despre videochat .

Videochatul a ajuns un domeniu de lucru si totusi, un cuvant TABU in Romania. De aceea, din cauza preconceptiilor si a faptului ca este un domeniul nou, multe dintre modele se feresc sa spuna ca fac videochat. 

De ce ne consideram cei mai buni?

In 2019 ne-am mentinut constant in top 3 JASMIN, iar in Decembrie, modelul Mari, a terminat pe locul 1 cu incasari record in 2019 de peste $60.000. In Ianuarie 2020, am fost in top 3 impreuna cu Aylin si Sandra. Tot Aylin, in P1 Februarie s-a bucurat de locul 1, iar in P2 Februarie de locul 2. In aceste luni au fost modele diferite care au terminat in top 3, iar acest lucru se datoreaza faptului ca la Gloria mereu promovam intreaga echipa de modele, nu doar un singur model.

Ce inseamna videochat in 2020? KanalD la emisiunea "Asta-i Romania! " prezinta un material despre videochat, 1, gloria-agency.ro

 

 

 

 

Ce inseamna videochat in 2020? KanalD la emisiunea "Asta-i Romania! " prezinta un material despre videochat, 2, gloria-agency.ro

Ce inseamna videochat in 2020? KanalD la emisiunea "Asta-i Romania! " prezinta un material despre videochat, 3, gloria-agency.ro

 

Cine suntem noi in domeniul videochat :

Gloria Agency face parte din grupul AVC Studio, un brand in domeniul videochat-ului cu o vechime de peste 16 ani pe piata de streaming online. Experienta acumulata in toti acesti ani, echipa formata exclusiv din fete, profesionisti in domeniul videochatului, precum si oferirea de servicii de cea mai inalta calitate, garanteaza faptul ca vom obtine de fiecare data cele mai bune rezultate impreuna. In ultimele luni, modelele Gloria au fost de fiecare data in top 3 pe site-urile cu care colaboram.

Ce ne defineste: 

PASIUNEA si IMPLICAREA - punem aceste ingrediente magice in tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflecta nu doar in rezultatele pe care le avem, ci si in activitatea noastra zilnica. Modelele pe care le reprezentam sunt cel mai bun exemplu, iar noi nu ne ferim sa ne aratam mandria cu fiecare ocazie.

Daca esti in cautarea unui angajament pe termen lung, iar provocarile nu te sperie, ba din contra, sunt impulsul care te motiveaza spre birou zambind, te invitam sa ne cunoastem si sa vorbim despre viitoarea ta cariera!

Ti-am trezit interesul? Daca da, poti sa aplici online folosind formularul de aplicare de pe site-ul nostru, sa ne scrii pe WhatsApp sau sa ne suni la numarul de telefon 0729.330.330. Adina, HR managerul nostru, iti va oferi toate detaliile necesare si te va programa pentru interviu.

 

Formularul de Aplicare

Gloria Agency a apărut în