Blog

8 mituri despre videochat demontate

25 ianuarie, 2019 | 742 Vizualizari

8 mituri videochat demontate

 

Videochatul este un domeniu despre care oricine are o parere, indiferent care ar fi aceasta. Este, totusi, cel mai bine platit job la momentul actual, iar asta e normal sa starneasca reactii din cele mai diverse. Desi Romania este lider de piata la nivel mondial, videochatul este cel mai controversat domeniu de activitate, considerat chiar tabu.

Cred ca ne-am gasit cu totii la un moment dat intr-o discutie despre videochat, fie ca avem sau nu legatura cu aceasta industrie. Toata valva din jurul acestui subiect a creat, de-a lungul timpului, o serie de mituri despre aceasta ocupatie. Dar cat la suta este adevar si cat este prejudecata? Noi am alcatuit o lista de 7 mituri despre videochat pe care le-am argumentat si demontat unul cate unul.

Te invitam sa afli adevarata fata a videochatului din randurile urmatoare. Poate vom reusi sa aducem putina lumina peste acest subiect si sa iti aratam ca lucrurile nu sunt chiar asa cum se vehiculeaza.

 

1.    Videochatul nu este un loc de munca legal

Toate studiourile profesionale isi desfasoara activitatea legal si platesc taxe considerabile la stat. Modelele de videochat sunt angajate in baza unui contract, taxele lor sunt achitate de catre studio si beneficiaza de asigurari de sanatate, acolo unde exista profesionalism 100%.

In cazul in care aveti dubii in privinta asta, va puteti informa cu usurinta despre legea 196/2003, revizuita si republicata in 2004 (nr. 496/2004). Conform acesteia, videochatul este un job complet legal.

 

2.    Este o forma de prostitutie

Cred ca stim cu totii ce implica prostitutia, asa ca nu mai este nevoie sa ii dam aici o definitie. Activitatea din domeniul videochat nu implica in niciun caz interactiune sau contact fizic cu o alta persoana. Fetele care lucreaza in studiouri profesionale isi desfasoara activitatea in propria lor camera atent mobilata, decorata si echipata cu aparatura performanta.

Nimeni altcineva nu are acces in camere pe durata programului de munca al modelelor. Totul se intampla online, pe site-uri de specialitate, prin intermediul camerelor video montate in fiecare camera din studio. Membrii care intra pe aceste site-uri provin din Statele Unite sau tari europene, fara acces din Romania.

 

3.    Este un job pentru fete care nu vor sa munceasca

Daca aceasta afirmatie ar fi fost fondata, fetele care aleg sa lucreze in acest domeniu s-ar reorienta spre alte locuri de munca inca din prima saptamana sau chiar de la interviu.

Jobul de model este unul solicitant, in care se depune efort constant si munca sustinuta. Pentru a avea incasarile mari despre care se discuta pretudindeni, este nevoie sa lucrezi in jur de 8 ore pe zi, 5 zile pe saptamana, la fel ca la oricare alt job. Mai mult, trebuie sa fii implicata, sa vii mereu cu idei pentru a atrage noi membri, dar si pentru a-i fideliza, sa ai o rabdare de fier si zambetul mereu pe buze.

Videochatul se bazeaza foarte mult pe interactiune umana si conversatie online, asa ca “trebuie sa ai vorbele la tine”, cum s-ar spune si sa ai un psihic puternic. Nu este un job usor, dar este unul extrem de fructuos daca iti dai silinta si dai dovada de seriozitate.

 

4.    Nu ai nevoie de studii pentru a lucra in acest domeniu

O mare parte din fetele care aleg sa lucreze in acest domeniu sunt studente care isi cauta un job cu program flexibil pentru a-si putea achita studiile si pentru a se intretine intr-un oras scump, asa cum este Bucurestiul. In acelasi timp, studiourile de videochat sunt populate de femei de toate varstele care provin din cadre sociale diferite. Videochatul este un mediu de lucru care necesita cultura generala, abilitatea de a purta conversatii pe subiecte din cele mai diverse si de a te mula cat mai bine pe situatii si pe diferite tipologii umane.

Desigur ca diploma de studii superioare nu este o cerinta obligatorie, dar iti ofera un avantaj imens pe o piata atat de competitiva. Orice curs de perfectionare sau abilitate dobandita sunt binevenite si constituie un atu care va face membrii sa te aleaga pentru a-si petrece timp online cu tine.

 

5.    Incasarile din videochat nu sunt atat de mari precum se vehiculeaza

Probabil una din cele mai intalnite replici care, de cele mai multe ori, vine de la persoane care nu au cunostinte despre acest domeniu. Incasarile din videochat sunt extrem de ofertante, dar asta doar daca depui efort. Bineinteles ca exista modele cu incasari mici, de ordinul sutelor de dolari. Insa acestea sunt cazuri in care fie modelul e cel care nu isi da silinta, fie studioul nu investeste timp, resurse si atentie sporita pentru a-si ajuta colaboratoarele sa creasca, sa fie motivate si sa devina cea mai buna versiune a lor.

Modelele Gloria au incasari medii de $10.000 - $15.000 pe luna. Imaginati-va ce incasari au modelele care fac performanta, cele care se mentin perioade la rand in topurile site-urile cu care colaboram!

 

6.    Trebuie sa te dezbraci pentru a face bani

Aceasta afirmatie este partial falsa. Videochatul se imparte in doua ramuri de activitate: videochatul adult si videochatul non-adult. In cadrul non-adult-ului, nuditatea este interzisa, spre deosebire de ramura adult. Cu toate acestea, noi nu ne sfatuim modelele sa se dezbrace (in cazul videochatului adult), dar este ceva ce se intampla in sesiunile private cu un membru.

Cel putin in cazul abordarii pe care noi o avem, videochatul se bazeaza pe arta conversatiei, in mare parte. Pentru ca plata se face pe minut, scopul este sa tinem un membru cat mai mult timp in privat fara ca modelul sa isi dea jos hainele. Iar daca acest lucru se intampla, sa fie facut intr-o maniera extrem de eleganta si glamour. Si, foarte important de stiut, niciun model nu este obligat sa faca ceva ce nu o face sa se simta confortabil. Modelul este propriul ei sef, prin urmare poate refuza orice activitate care nu o pune intr-o lumina buna.

Daca iti doresti sa afli mai multe detalii despre videochat si care sunt diferentele dintre adult si non-adult, citeste articolele noastre pe acest subiect.

 

7.    Programul este extrem de strict

Majoritatea studiourilor care se respecta ofera un program flexibil fetelor care doresc sa lucreze in acest domeniu.

Dupa cum am mentionat mai sus, majoritatea modelelor sunt studente, fete si femei cu familii, viata sociala activa, pasiuni in care isi investesc timpul liber sau chiar si joburi part time. Prin urmare, ar fi contraproductiv ca programul de lucru sa fie unul extrem de solicitant si limitativ.

Programul este ales in functie de stilul de viata pe care il are modelul, dar cu atentie si seriozitate pentru a face un numar minim de ore si a avea incasari cat mai mari.

 

8.    Trebuie sa fii foarte frumoasa

Mitul conform caruia trebuie sa te incadrezi intr-un anumit standard de frumusete pentru a lucra in acest domeniu este si el fals. Frumusetea este ceva extrem de divers si ar fi pacat sa nu se puna pret pe asta, mai ales intr-o industrie in care se lucreaza in cea mai mare parte cu femei. Cu totii ne nastem cu trasaturi fizice distincte si calitati care ne fac sa fim frumosi si unici prin felul nostru de-a fi.

Industria videochat celebreaza toate formele si tipologiile de corp, indiferent de trenduri sau standarde de frumusete. De ce nu, pana la urma? Suntem cu totii atrasi de trasaturi si particularitati diferite, iar videochatul ofera tuturor ocazia sa activeze in acest domeniu banos. Si, daca stam sa ne gandim, de partea cealalta a camerelor video profesionale se afla membrii, oameni reali cu sentimente si gusturi distincte care nu apreciaza doar un singur tipar de frumusete.

Pe langa calitatile de socializare si cultura generala, atunci cand vine vorba de atuuri fizice, in videochat sunt apreciate toate tipologiile de femei. Un lucru foarte important insa este atentia sporita pentru a fi mereu prezentabile, elegante si ingrijite.

 

Voi ce mituri despre videochat cunoasteti, dar pe care nu le-ati gasit incluse in aceasta lista?

Daca si tu iti doresti sa beneficiezi de oportunitatea de a avea castiguri consistente cu mult peste media pietei de lucru din Romania si sa te dezvolti alaturi de o industrie in continua crestere, te asteptam la interviu! Ne poti contacta la numarul de telefon 0729 330 330 sau poti aplica prin intermediul formularului de pe site.

 

Adina

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii!

Adauga Comentariu

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide