Blog

Ce inseamna sa fii Model Videochat?

25 august, 2017 | 1020 Vizualizari

Buna! Este vineri si, cum avem mai mult timp la dispozitie peste weekend, ne-am gandit sa iti oferim ca lectura un material despre modelele glamour de videochat. Am tot primit intrebari legate de aceasta activitate si consideram ca noi, cei de la Gloria Agency, suntem cei mai potriviti pentru a-ti dezvalui cele mai importante informatii despre acest domeniu.

Hostess este acea persoana care intampina invitatii in cadrul unui eveniment, care le ofera informatii si se asigura ca se simt cat mai bine cu putinta. Hostess-ul online este derivat din aceasta activitate, doar ca totul se intampla online. Practic, un hostess online care este contactat de un utilizator trebuie sa se asigure ca acea persoana se simte cat mai bine in compania sa si ca exista o comunicare placuta intre ei.

Daca in cazul unui hostess de eveniment sunt anumite task-uri de indeplinit pentru ca in final sa beneficiezi de o plata, in cazul hostess-ul online plata se face raportat la performante. Modelul nu este obligat sa intreprinda niciun fel de actiuni pe care nu si le Doreste - totul ramane la latitudinea sa. Prin urmare, veniturile sunt direct proportionale cu munca depusa.

Hosting-ul online poate fi numit si videochat, ambele denumiri reflectand concret felul in care se desfasoara activitatea, respectiv discutie si interactiune video online.

Videochat-ul este interpretat adeseori drept “dezbracatul in fata unei persoane pe care nu o cunosti”. Nimic mai fals! Videochat-ul se bazeaza preponderent pe comunicare si persuasiune. De altfel, nici nu ai avea cum sa intretii relatii sexuale cu o persoana care nu se afla langa tine. Ne-am dat seama ca unele afirmatii care se fac cu privire la persoanele care fac videochat sau a noastra, a companiilor din domeniu, provin dintr-o lipsa de educatie sexuala, falsa pudoare provenita tot din lipsa educatiei, lipsei de informare si din incapacitatea oamenilor de a depasi anumite mentalitati preconcepute.

Pentru a fi hostess online trebuie sa ai cunostinte de limba engleza, sa dovedesti reale abilitatati de comunicare si persuasiune, puncte la care multi dintre noi nu luam note de trecere. Iar daca vrei sa treci la nivelul urmator, adica sa practici videochat adult, trebuie sa fii un bun entertainer, sa fii creativa si sa introduci in activitatea ta anumite jocuri interactive. Mentionam din nou ca fiecare model isi alege singur modalitatea de abordare a job-ului. Managerii si trainerii iti sunt in permanente alaturi pentru a te consilia, asadar ai tot suportul necesar pentru a te dezvolta si a invata cat mai multe.

In ceea ce priveste independenta financiara, acest lucru inseamna pentru fiecare altceva. Sunt modele pentru care venitul garantat de 1000 $/luna reprezinta un pas important, dar sunt si modele care pot trece cu usurinta de 1500$ daca isi doresc asta si deslusesc cat mai bine tainele videochat-ului. Astfel, iti poti face cele mai frumoase cadouri, unele dintre ele la care nici nu indrazneai sa te gandesti inainte!

Pot afirma cu incredere ca modelele noastre sunt extrem de multumite de modalitatea de plata, de promptitudinea noastra in ceea ce priveste incasarile si beneficiile pe care le au ca angajate ale studioului.

Daca nu ne crezi pe cuvant, te invitam la un interviu in cadrul sediului Gloria Agency! Poti aplica direct pe site-ul nostru sau ne poti suna/accesa pe WhapsApp la numarul de telefon 0729 330 330 (Adina).

 

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii!

Adauga Comentariu

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide