Blog

Deosebiri intre videochat-ul adult si videochat-ul non-adult

12 septembrie, 2017 | 1934 Vizualizari

 

In calitate de model glamour independent, tu alegi sectiunea care te avantajeaza cel mai mult in momentul in care decizi sa colaborezi cu Gloria Agency. Tu ce alegi, adult sau non-adult? 

 

Videochat Non-Adult

La sectiunea videochat Non-Adult nu este nevoie sa ai experienta, insa este necesar sa cunosti limba engleza cel putin la nivel mediu deoarece sesiunile platite (privaturile) se bazeaza in proportie de 80% pe conversatie, iar restul de 20% pe imagine.

Site-urile de videochat Non-Adult constituie o scoala de videochat unde sunt predate notiunile de baza pe care trebuie sa le invete orice model chat online, ca de exemplu:

  • cum sa iti pui in valoare imaginea;
  • ce inseamna o imagine impecabila;
  • cum sa atragi un membru in conversatie fara a avea foarte multe mijloace la dispozitie;
  • cum sa il mentii in privat mai mult timp, fara a ajunge neaparat la nuditate;
  • cum sa porti o conversatie activa si atractiva;
  • cum sa atragi si alti membri in privat in timp ce te afli deja intr-o sesiune platita pe un alt site;
  • si, in general, cum sa fii constanta atat in trafic cat si in castiguri.

Daca vei incepe activitatea de model chat online la categoria Non-Adult si vei decide sa iti faci tranzitia catre Adult, vei fi pregatita pentru site-urile cu o complexitate mai ridicata inca din prima luna, pe langa avantajul de a avea deja notiunile de baza necesare.

 

Videochat Adult

Spre deosebire de sectiunea Non-Adult, Adult-ul abordaza un nivel mai ridicat de nuditate si erotism, dar nu te va obliga nimeni sa faci lucruri pe care nu esti dispusa sa le faci. Categoria de videochat Adult se bazeaza in principal pe imagine, feminitate, conversatie, senzualitate si, mai ales, seriozitate. Imaginea este un detaliu foarte important in procesul tau de dezvoltare ca model de succes. La fel ca in viata de zi cu zi, imaginea este primul impact asupra interlocutorului tau, carte ta de vizita. Tocmai de aceea trebuie sa acorzi o importante sporita aspectului tau in fata camerei video (imbracaminte, machiaj, coafura).

Principala diferenta dintre cele doua tipuri de videochat este activitatea in sine a modelului. Chiar daca ambele presupun interactionare si senzualitate, tu ai libertate de a opta - in cazul videochat-ului adult, poti alege sa faci si show-uri erotice. Este important de mentionat faptul ca niciun model nu este obligat sa faca ceva ce nu isi doreste. Fiecare model alege pentru ea si nimeni din studio nu poate sti ce alege ea sa faca pe camera, exceptand membrii cu care interactioneaza.

In cazul videochat-ului adult, veniturile sunt mai mari, iar acest lucru se intampla datorita activitatii in sine a videochat-ului adult.

 

Acestea ar fi principalele asemenari si deosebiri intre cele doua tipuri de interactiune pe camera, dar te invitam sa afli mai multe detalii chiar de la colega noastra, Adina. Pentru a aplica pentru un job la Gloria Agency sau pentru a afla alte detalii suplimentare, ne poti trimite un mail la angajari@gloria-agency.ro, poti aplica direct pe site saune poti contacta la numarul de telefon 0729.330.330 – Adina.

Urmareste-ne si pe pagina de Facebook, iti aducem informatii pretioase despre activitatea noastra, dar si despre cum poti obtine succesul si implinirea alaturi de Gloria Agency.

 

Save

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii!

Adauga Comentariu

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide