Blog

Ca Model Glamour poti alege intre Adult si Non-Adult. Care sectiune te avantajeaza?

11 august, 2017 | 8451 Vizualizari

 

Ca Model Glamour poti alege intre Adult si Non-Adult. Care sectiune te avantajeaza?

Bine te-am gasit! Suntem din nou in prag de weekend si suntem cu totii cu gandul la prieteni, la relaxarea de sfarsit de saptamana si nicidecum la bataile de cap de la job. De altfel, nici nu va dorim sa aveti un astfel de job stresant care va limiteaza programul. Articolul de azi va este dedicat voua, dragile mele, celor care vor sa uite de problemele cotidiene si sa se bucure de tot ceea ce viata ofera mai bun.

Pentru aceasta avem job-ul potrivit pentru voi: model glamour de videochat. Puteti avea prejudecati, dar, asa cum am povestit si in articolele noastre anterioare si in descrierile de pe site (pe care va invitam sa le cititi pe indelete), sa fiti model glamour nu este un lucru denigrator la adresa voastra, ci este mai curand curajul de a va accepta ca femei, de a face ceea ce va aduce implinirea si independenta financiara pe care cu totii ne-o dorim.

Este un job ca oricare altul, cu o singura exceptie: castigurile pe care le puteti obtine sunt mult mai mari decat la oricare alt job de pe piata muncii din Romania. De exemplu, daca v-ati angaja la 20 de ani intr-o companie de telefonie la departamentul de call center, ati castiga maxim 1500 lei-2000 lei lunar cu un program de minim 8h/pe zi. Pe cand un model chat online poate ajunge inca din primele luni la peste 5000 lei. De aceea, jobul de model glamour este optiunea noastra pentru voi. Ca model de videochat aveti libertatea de a va alege programul preferat (dimineata sau seara), dar si de a alege intre categoria adult sau videochat non-adult.

Asa cum este mentionat si in titlu, videochat-ul este de doua tipuri: videochat adult si videochat non-adult. Intre acestea exista mai multe asemanari si deosebiri pe care vom incerca sa le explicam in urmatoarele articole pregatite pentru voi pe blog-ul Gloria Agency.

Pentru alte detalii va invitam sa ne contactezi telefonic/WhatsApp la numarul 0729 330 330 (Adina) sau sa aplicati pentru un interviu direct pe site-ul nostru.

 

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii!

Adauga Comentariu

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide