Blog

Ne pregatim de vacanta in MIAMI!

24 iunie, 2019 | 506 Vizualizari

Echipa Gloria Agency ia cu asalt Statele Unite ale Americii in mai putin de 3 saptamani.

Modelele noastre au parte de cele mai cool concursuri si pentru ca ne dorim sa oferim experiente inedite, am ales sa ne petrecem vacanta de vara in Miami, Florida.

In aceasta aventura ne vor insoti modelele care au castigat concursul organizat de agentie. Acestea au excelat in ceea ce priveste implicarea, respectarea programului online, creativitatea si seriozitatea abordarii jobului.

A sosit timpul ca modelele sa fie rasfatate de Gloria Agency cu cea mai tare vacanta! Echipa va locui intr-o vila spatioasa, cu piscina si cinema propriu, va participa la turul crocodililor prin raurile si mlastinile Floridei, va avea parte de sesiuni de cumparaturi, va merge la cele mai bune restaurante & cluburi si va obtine bronzul perfect pe cele mai frumoase plaje.

Atmosfera in biroul Gloria Agency este coplesitoare, iar entuziasmul se intensifica odata cu apropierea datei de plecare. Pentru o parte din modelele ce va insoti echipa Gloria aceasta este a 2a sau chiar si a 3a oara in SUA impreuna cu agentia.

Pentru ca reusim sa le surprindem pe modele cu premii fascinante, suntem nerabatori sa incepem vacanta impreuna. Deja se aude sunetul cocktail-urilor sorbite pe sezlongurile de langa ocean.

Urmariti-ne blogul pentru mai multe detalii si update-uri in ceea ce priveste experienta Miami!

Galerie Foto Articol

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii!

Adauga Comentariu

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide