Blog

Despre experienta minunata in SUA impreuna cu ProStudio

27 februarie, 2018 | 626 Vizualizari

Evolutia industriei de live cam din ultimii ani este mai mult decat evidenta: modelele devin din ce in ce mai populare, iar cei care detin studiouri sau agentii de videochat se intrec in a oferi conditii de top clientilor si colaboratoarelor.

In acelasi timp, in plina crestere se afla si numarul evenimentelor care aduc impreuna modele, studiouri/agentii de videochat, dar si companii de marketing, trafic online si multe alte servicii conexe. In cadrul acestor evenimente, modelele sunt pe primul loc. Ele nu doar ca isi sporesc vizibilitatea, dar le sunt recunoscute meritele in mod direct de catre cei care reprezinta site-urile de camming (videochat).

In cadrul evenimentelor se organizeaza inclusiv sedinte foto/video si seminarii menite sa ajute modelele in a se dezvolta si a-si usura si eficientiza orele petrecute online la job. Acestea sunt bine-venite pentru fetele care doresc sa se autodepaseasca si sa devina modele de top cu incasari substantiale.

Cu aceasta minunata ocazie, doi giganti ai industriei de videochat din Romania si-au unit fortele si au format impreuna o  echipa de peste 14 persoane formata din modele/colaboratoare, manageri si directori care au plecat intr-un schimb de experienta in Los Angeles si Vegas pentru a participa in calitate de invitati speciali in cadrul Xbiz, InterNext si AVN Awards, cateva evenimente de mare anvergura din industria chatului online.

In cadrul acestor evenimente, echipele Gloria Agency si ProStudio au luat contact direct cu ownerii si reprezentatii site-urilor de camming, au participat la discutii in urma carora au primit feedback-uri pretioase din partea colaboratoarelor care isi vor putea oferi ajutorul modelor ce lucreaza deja cu platformele Jasmin, Myfreecams si StripChat si am pus pe foaie proiecte comune impreuna cu reprezentantii site-urilor abia mentionate. 

Gloria Agency colaboreaza cu mai multe site-uri partenere, printre care Jasmin, Myfreecams si multe altele, iar pentru noi, ca agentie de modele independiente, este o adevarata onoare sa fim invitati la evenimente de acest gen unde putem intra in contact direct cu cei care modereaza activitatea modelelor noastre, dar si cu alte modele din afara Romaniei. Agentia noastra mizeaza foarte mult pe dezvoltarea personala a fiecarui model pentru a-si atinge maximul de eficienta si astfel, sa isi indeplineasca visurile.

 

Daca iti doresti o schimbare in viata ta si vrei sa stii ca lucrezi cu o echipa dedicata tie, care te va ajuta mereu sa te autodepasesti si sa devii o mai buna varianta a ta, contacteaza-ne la numarul de telefon 0729.330.330 - Adina sau aplica pentru un interviu prin intermediul formularului de pe site. Get more from your life!

 

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii!

Adauga Comentariu

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide