Blog

You can Be the Next Gloria Agency Star in Miami!

8 februarie, 2018 | 771 Vizualizari

De ce Gloria Agency?

Am crescut alaturi de echipa noastra de modele de videochat, am tinut pasul cu tot ceea ce inseamna inovatie, ne-am adaptat constant si ne-am dezvoltat astfel incat sa fim mereu primii pe aceasta piata in continua crestere. Dar inainte de toate, ne-am format astfel incat sa fim singura agentie de videochat din lumea care oferta tot suportul necesar modelelor in asa fel incat ele sa fie independente. Astfel, am oferit modelelor si partenerilor nostrii in primul rand incredere in Gloria Agency.

Da, indraznim sa facem aceasta afirmatie referitoare la increderea in munca noastra de peste 14 ani in aceasta industrie aflata in continua schimbare. Singura directie in care facem lucrurile sa mearga este in sus deoarece experienta ne-a indemnat intotdeauna sa ne adaptam la cererea site-urilor de profil, sa studiem psihologia membrilor si sa reusim sa oferim aproape cu anticipatie ceea ce membrii platitori isi doresc.

 

Fii model independent si scapa de grijile financiare incepand chiar de acum!

Iti punem la dispozitie cea mai mare si mai tare echipa de traineri profesionisti care te vor ajuta sa ajungi un model de top cu venituri medii de 5000$ inca din primele luni de colaborare. Poate ca te intrebi cum este posibil acest lucru.

Experienta noastra de 14 ani in acest domeniu ne recomanda ca fiind una dintre cele mai bune agentii de videochat din lume. Si asta nu este o lauda, ci un fapt. Gloria Agency inseamna un brand stabil si constant pe piata, cu un nume ce rezoneaza in aceasta industrie.

Competentele noastre acumulate in toti acesti ani se reflecta in activitatea si rezultatele modelelor noastre pe termen scurt, mediu si lung. Ceea ce este esential inca de la inceput este ca tu sa stii ca vei pasi intr-o companie care are principii manageriale solide si care stie perfect ceea ce doreste atat de la tine cat si de la piata cu care lucreaza.

Investim in toate modelele cu care colaboram, le ajutam sa se dezvolte pe plan personal si sa isi gaseasca propriul stil pentru a putea ajunge modele de TOP, iar ascensiunea lor sa fie una cat mai bine structurata si organica. Acesta este unul din motivele pentru care organizam nu doar seminarii menite sa ajute modelele sa inteleaga mai bine ce inseamna sa devii model glamour de succes, dar incercam, in acelasi timp, sa le stimulam cu premii prin organizarea de concursuri interne cum ar fi: participarea la evenimente de profil din industria chat-ului precum XBIZ LOS ANGELES si AVN AWARDS LAS VEGAS unde modelele Gloria Agency au parte de sedinte foto/video profesioniste inedite si exclusiviste. Urmatorul nostru concurs la care si tu te poti inscrie este plecarea in Miami care va avea loc in luna mai 2018.


Daca doresti sa ne insotesti in urmatoarea aventura marca Gloria Agency, poti aplica prin intermediul formularului de pe site sau intrand in contact direct cu Adina la numarul de telefon 0729.330.330.

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii!

Adauga Comentariu

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide