Blog

Alessandra este marea castigatoare a premiului de 10.000$ pus la dispozitie de catre Gloria Agency

15 ianuarie, 2018 | 643 Vizualizari

Daca vrei independenta financiara si recunoastere, noi, ca SINGURA AGENTIE de videochat din lume, iti spunem ca la GLORIA AGENCY ai posibilitatea de a-ti indeplini visele. Sa fii model de videochat presupune, ca orice alt job, ca vei avea un loc de munca, un program pe care ti-l alegi la inceputul fiecarei saptamani, drepturi si obligatii, ca orice angajat, si ca vei fi platita, conform unui contract perfect legal,iar echipa noastra te va indruma pas cu pas ca tu sa iti indeplinesti visele si sa te autodepasesti.


Inca de acum 1 an de cand Alesandra a intrat in echipa Gloria Agency a fost model exclusiv Live Jasmin, ne-a surprins intr-un mod placut cu ambitia de care a dat dovada si tenacitatea de a deveni un model de success intr-un timp atat de scurt. Dorinta de a deveni un model de success a motivat-o sa auto-depaseasca atunci cand a trecut si prin perioade mai putin bune din cariera ei dar nu s-a descurajat si a luptat in continuare iar azi este foarte aproape sa isi vadul visul realizat si anume propria ei casa.


Pornind de la aceasta dorinta colega noastra Alessandra a ales sa isi lase job-ul normal dupa 9 ani in cadrul unei multinationale si sa inceapa colaborarea cu agentia noastra care a propulsat-o la incasari in medie de 5000$ la 2 saptamani asta doar dupa 9 luni de cand a devenit model non-adult in cadrul Gloria Agency.
In urma unui concurs intern aceasta a castigat marele premiu in valoare de 10.000$ in America cu echipa Gloria Agency .Premiu ce include 5 zile in Los Angeles cat si 10 zile in Las Vegas iar marea surpriza este ca fost selectata ca si imagine Gloria Agency in cadrul uneia din cele mai mari evenimente din industria adult-ului si anume XBIZ ce va avea loc in Los Angeles.


Alesandra va beneficia deasemenea de 2 sedinte fotto -video profesionale realizate de echipa dedicata Jasmin cat si 2 sedinte fotto realizate de fotograful Gloria Agency in locatii exclusiviste ,inchiriate special pentru colega noastra unde aceasta va straluci intr-un décor de vis.


Daca vrei sa aflii cat mai multe detalii de cum poti deveni si tu model independent Gloria Agency intra chiar acum pe chat-ul nostru sau poti suna la numarul: 0729.330.330 si afla toate informatiile de care ai nevoie!

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii!

Adauga Comentariu

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide