Blog

Oferim cazare de lux gratis primele 3 luni!

21 octombrie, 2016 | 849 Vizualizari

cazare    Iti doresti sa colaborezi cu o agentie/studio de Top dar nu ai posibilitatea de a te muta in Bucuresti ? Venim in intampinare ta cu rezolvarea acestei probleme, oferind CAZARE GRATUITA in camere de lux( toate garsonierele sunt la fel) pentru modelele ce vor sa colaboreze cu noi si care indeplinesc conditiile necesare.

    Conditii necesare obligatorii:

- Limba engleza nivel avansat;
- O atentie deosebita asupra imaginii proprii;
- Seriozitate si implicare;
- Sa nu fii din Bucuresti.

    Intra pe www.Gloria-Agency.ro/contact si Aplica acum!
 Sau o poti contacta pe colega noastra Andreea, la telefon: 0729.330.330 sau pe Whatssap

Save

2 Comentarii

 1. Camelia Camelia

  27 oct. 2016

  Buna,

  In legatura cu oferta privind cazare gratis in primele 3 luni. As dori sa stiu ce inseamna o atentie deosebita in privinta imaginii proprii.
  Multumesc

 2. Cristina Cristina

  19 ian. 2017

  Buna Camelia,

  Din punctul nostru de vedere orice model ce lucreaza in acest domeniu trebuie sa acorde o atentie deosebita imaginii si anume sa fie atenta la ingrijirea personala: epilatul, manichiura, pedichiurea , parul ...trebuie sa fie tot timpul perfecte iar detalii ca makeup-ul, accesoriile si outfit-urile trebuie sa fie alese cu grija. Noi ne dorim sa colaboram cu fete care acorda o atentie deosebita acestor detalii pentru a le putea garanta succesul.

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii!

Adauga Comentariu

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide