Blog

Welcome back from MIAMI, girls!

1 august, 2019 | 803 Vizualizari

Primul lucru pe care l-am sesizat la intoarcerea fetelor din vacanta a fost energia debordanta! Modelele au un vibe fresh datorita faptului ca au putut vizita un loc in care toate isi doreau sa ajunga, sa aiba diverse activitati si sa se reincarce cu energie pozitiva.

A fost o vacanta care a imbinat cu succes atat experiente noi si inedite, cat si momente de relaxare si rasfat.  Modelele noastre s-au imbogatit cu o multime de povesti noi, amintiri pe viata si o perspectiva proaspata asupra lucrurilor; ceea ce ne confirma, inca o data, ca a fost o reusita totala.

Clasamentul “Top 3 aventuri in Miami” include pentru modelele Gloria aceleasi momente speciale pe diferite pozitii in functie de preferintele personale.

Vizita la ferma de aligatori din Florida a fost descrisa ca fiind uimitoare, mai ales datorita entuziasmului, distantei foarte mici dintre fete si aligatori, dar si detaliilor de habitat ale acestora. Fetele au avut parte si de o excurise cu airboat-ul in rezervatia naturala Everglade. Aceasta a dat ocazia fetelor sa se bucure de vegetatia si fauna locala, dar si sa traiasca senzatii tari la bordul unui vehicul cu care nu s-au plimbat niciodata.

Un alt moment inedit pentru fete a fost calatoria deasupra intregului oras Miami cu elicoperul. Privelistea orasului plin de zgarie-nori, a plajei aurii si a ocenului nemarginit le-a lasat pe fete cu rasuflarea taiata.

Cel de-al treilea moment important al vacantei a fost concertul lui Pedro Capo, interpretul hitului ‘Calma’. Acesta a sustinut un concert in cel mai exclusivist club din Miami, Liv. Fetele au putut fredona piesele preferate alaturi de artist, s-au distrat si au petrecut pana in zori.

Vacanta nu s-a limitat doar la aceste activitati, fetele ocupandu-si restul timpului cu relaxare pe plajele locale, deliciile culinare, dar si nelipsitele sesiuni de shopping asteptate cu mare interes si nerabdare.

Au fost 10 zile care nu au semanat una cu cealalta, ceea ce promitem si pentru urmatoarea vacanta pe care deja ne-am apucat sa o organizam. Daca vrei sa faci parte din noua gasca care va pleca alaturi de Gloria Agency in SUA te invitam sa ne dai un telefon la 0729 330 330 (sau WhatsApp) sau sa ne scrii pe chat-ul de pe site-ului.

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii!

Adauga Comentariu

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide