Blog

JURNAL DE CALATORIE: ATERIZAREA

12 iulie, 2019 | 397 Vizualizari

Marea asteptare a luat sfarsit pentru modelele noastre care au ajuns in SUA si au dat startul la distractie si explorare.

Intreaga planificare a vacantei a venit la pachet atat cu task-uri placute si creative, cat si cu unele administrative si de logistica.

miami getaway

Ne-am bucurat foarte mult atunci cand am putut sa ajutam modelele din punct de vedere birocratic in obtinerea vizelor pentru statul american. Implicarea agentiei noastre le-a oferit garantia unui proces legal si organizat care s-a finalizat cu reusite si zambete pentru toata lumea.

Odata pregatite actele si bagajele n-a mai lipsit decat ca fetele sa se imbarce si sa se bucure de aventura care le astepta in Florida, alaturi de echipa Gloria Agency.

Inca de la aterizare s-a putut vedea incantarea de pe fata fetelor in primele poze pe care le-au facut chiar in aeroport. Pe masura ce au parcurs drumul pana la vila unde urmeaza sa stea pentru urmatoarele 10 zile au putut admira primele cadre exotice ale statului Florida.

Vila a creat o impresie excelenta, depasind asteptarile modelelor. De la camerele luminoase, living-ul spatios pana la piscina glam si sala de cinema, totul a fost pregatit pentru a ne rasfata modelele si a recompensa implicarea si seriozitatea muncii lor.

gloria agency models in miami

Alt aspect cu care dorim sa ne rasplatim modelele este crearea de amintiri foto si video profesioniste. Pe toata durata vacantei colega noastra, Milena, va fi gata sa imortalizeze momente amuzante, spontane si memorabile, care suntem siguri ca nu vor lipsi la tot pasul.  Vor putea retrai experientele filmate prin lentilele colegei noastre de fiecare data cand dorul de continentul american le va napadi sau cand temperaturile vor scadea si vara va fi un taram magic la care doar vor putea ravni pana data viitoare.

Se zvoneste ca bronzul de Miami este aparte si ca putem spera ca va dura cel putin pana la anul, insa pana atunci revenim cu noutati din Jurnalul de Calatorie Gloria!

 

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii!

Adauga Comentariu

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide