Blog

To do list, destination: MIAMI!

1 iulie, 2019 | 1411 Vizualizari

In biroul nostru se discuta aproape exclusiv despre vacanta in Miami, in care urmeaza sa plecam impreuna cu o parte dintre modelele agentiei. Saptamana trecuta am detaliat procesul prin care modelele au participat la concursul organizat de Gloria Agency (click aici). Punem la bataie premii precum bonusuri mai mari, device-uri Apple, carduri cadou, dar si vacante in Statele Unite ale Americii, motivand modelele sa se auto depaseasca pentru a castiga.

Am anuntat castigatoarele la jumatatea lunii Aprilie, iar de atunci modelele numara zilele pana la plecare. Mai avem mai putin de 2 saptamani pana cand vom traversa Atlanticul cu destinatia Florida.

Entuziasmul, planificarea outfit-urilor, dar si discutiile dintre modelele care au mai fost in SUA impreuna cu echipa Gloria si cele care merg pentru prima oara pe continentul american, sunt predominante in biroul nostru.

Pentru ca ne dorim ca aceasta vacanta sa fie una de relaxare, nu vom intreprinde activitati ce ar putea provoca oboseala pentru modele. De aceea le vom oferi experiente pentru a le imbogati perspectivele si vom vizita locuri uimitoare. Echipa Gloria Agency va parcurge raurile si mlastinile Floridei intr-un tur al crocodililor si aligatorilor, unde vor descoperi si invata mai multe despre habitatul lor, dar si mediul inconjurator. De asemenea, am planificat o croaziera in Bahamas – aceasta fiind cea mai recenta surpriza dezvaluita fetelor, insa vom pastra o parte din mister pentru SUA, unde le vom incanta cu mai multe surprize.

In restul timpului vom merge la plaja, vom face cumparaturi, vom manca in cele mai exclusiviste restaurante si vom dansa in cluburile de top din Miami. Desigur ca modelele isi planifica outfit-urile, se sfatuiesc si isi pregatesc tinutele in functie de locurile in care vor ajunge. Bagajele lor vor fi dovada faptului ca o vacanta poate insemna si un fashion show real.  Costumele de baie, ochelarii de soare si palariile sunt achizitionate, tricourile, fustele, pantalonii scurti si rochiile sunt deja pe lista lucrurilor must-have pentru Miami. Suntem bucurosi sa le auzim vorbind despre vacanta cu entuziasm si zambetul pe buze, de aceea abia asteptam sa ne creem noi amintiri impreuna.

Urmariti blogul nostru pentru mai multe update-uri despre plecarea in SUA.

Vrei sa faci parte din echipa Gloria si sa ai parte de oportunitatile oferite de agentie? Aplica pentru un interviu la numarul de telefon 0729.330.330 sau direct prin chat-ul site-ului nostru.

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii!

Adauga Comentariu

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide