Blog

Intr-un an a atins culmile succesului!

11 iunie, 2019 | 6393 Vizualizari

 

 

Alina este o tanara de 26 de ani care si-a inceput cariera in domeniul chatului acum 1 an, alaturi de Gloria Agency. De atunci viata ei a cunoscut schimbari majore, iar realizarile ei sunt cu adevarat notabile.

Intr-un an de zile a reusit sa se maturizeze, sa se cunoasca mai bine si sa depaseasca orice obstacol pentru a obtine castigurile la care a visat.

Noi, Gloria Agency, suntem foarte mandri de evolutia Alinei, iar oportunitatile oferite acesteia sunt pe masura efortului depus. 

 

In urma cu o luna, Alina a castigat concursul de imagine organizat de agentie. Acest lucru a venit cu beneficii multiple pentru model. De la premierea cu o vacanta in Miami, participarea la toate summit-urile internationale din domeniu alaturi de noi, trainer dedicat si training personalizat, extra promovare si investirea in imaginea ei.  

Suntem foarte mandri ca intr-o luna a reusit sa se claseze pe locul 2 in top 3 LiveJasmin, avand incasari de peste 30.000$, concurand cu mii de modele ce colaboreaza cu site-ul mentionat.

Alina locul 2 Jasmin

Pentru ca a reusit sa puna in practica tot ce am invatat-o, suntem fericiti ca, alaturi de echipa Gloria Agency, Alina a constientizat ca ‚the sky is the limit’.

Reteta succesului pentru un model de top precum Alina include urmatoarele ingrediente: seriozitate, constientizarea faptului ca acesta este un job ca oricare altul si trebuie tratat ca atare, implicare, un tel bine stabilit si o echipa care ghideaza si sustine modelul.

Consideri ca ai aceste calitati? Aplica aici pentru un interviu, iar echipa Gloria Agency te va sustine neconditionat.

Your dream is our mission!

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii!

Adauga Comentariu

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide