Blog

DESCOPERA SUMELE REALE PE CARE LE CASTIGA MODELELE DE VIDEOCHAT!

4 martie, 2019 | 1427 Vizualizari

In aceasta industrie se vehiculeaza foarte multe mituri, insa cifrele ne arata intotdeauna care este adevarul. 

Chiar daca in Romania acest job este privit cu reticenta, modelele castiga sume fabuloase. In tara noastra se gasesc cele mai multe studiouri de profil, dar si cele mai bine platite modele!  

 Gloria Agency se diferentiaza de restul, in primul rand prin faptul ca este o agentie, nu un simplu studio de chat. Modelele sunt independente, iar mediul de lucru este prietenos si relaxat, insa profesionist. Sediul agentiei se afla intr-o cladire de birouri, tocmai pentru a legitima confidentialitatea modelelor angajate. Toata activitatea se desfasoara in camerele amenajate de specialisti in design si industria videochatului, iar aparatura pentru filmare/streaming este de ultima generatie. 

 Aspectele acestea sunt extrem de importante deoarece detaliile determina castigurile unui model, iar Gloria Agency se asigura ca modelele au toate premisele pentru a castiga sumele pe care le vom detalia mai jos.  

 Experienta de peste 16 ani in domeniu ne ajuta sa facem cea mai buna selectie a modelelor. Gloria Agency pune la dispozitie cel mai complex setup, iar investitia in modele nu se rezuma doar la hair & makeup profesionist, ci se extinde pana la shootinguri foto / videotraineri si o intreaga echipa de marketing ce le cizeleaza imaginea. 

 Deoarece garantam venituri foarte mari, punem la dispozitia modelelor cel mai complex loc pentru a-si desfasura activitatea. Profesionalismul este must have-ul oricarei candidate, iar programul este flexibil, insa recomandam intotdeauna ca acest job sa fie facut full time ( 8h/ zi, 5 zile pe saptamana ).  

Gloria Agency asigura 6.000 LEI sau 65% procent din incasari in primele 3 perioade, insa aceste castiguri cresc odata cu experienta acumulata de model si timpul petrecut in online.  

De asemenea agentia propune un sistem de bonusare extrem de atractiv si concursuri ce pot avea ca premii sume de la 1.000$ pana la 10.000$.  

Dupa aproximativ 3 luni, modelele ajung sa castige si peste 5.000$ lunar! In timp aceste sume cresc progresiv, insa e nevoie de creativitate, profesionalism, implicare si carisma. 

Aplica pentru un job la Gloria Agency trimitandu-ne un mail la angajari@gloria-agency.ro sau o poti contacta pe colega noastra Adina, la numarul de telefon 0729.330.330.

1 Comentariu

  1. Alexandra Alexandra

    11 mar. 2019

    Minunata abordarea si foarte profesionista toata echipa. Cand e vorba de job / castiguri, nu trebuie sa mai punem prejudecatile in fata. Este 2019!

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii!

Adauga Comentariu

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide