Blog

Sandra, Mona si Cassy au ocupat integral Top 3

16 aprilie, 2019 | 15184 Vizualizari

In perioada care tocmai s-a incheiat, Gloria Agency a ocupat integral TOP 3 pe Jasmin.Cu incasari de peste 17.000$,  Sandra, Mona si Cassy au reusit sa aduca agentiei noastre rezultate de top si, pentru prima data in istoria Jasmin, sa ocupe in totalitate Top 3 doar cu modele dintr-o singura agentie!

Rezultatele lor se datoreaza faptului ca lucram exclusiv cu cate un site, ca investim in modelele noastre prin a le aduce doar trafic de calitate si suntem convinsi ca nu am fi putut avea aceste rezultate de TOP fara a livra servicii de TOP. Reusim mereu impreuna doar lucrand ca o echipa si asta ne aduce cea mai mare satisfactie!

 Felicitari fetelor pentru incasarile si rezultatele obtinute prin munca sustinuta si multa dedicare! Suntem extrem de mandri de voi!!

 

Galerie Foto Articol

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii!

Adauga Comentariu

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide