Blog

De ce sa colaborezi cu o agentie de videochat si nu de acasa

16 decembrie, 2018 | 13497 Vizualizari

 

Stim cu totii ca job-ul de model videochat a devenit foarte popular in randul fetelor care doresc sa isi autodepaseasca conditia financiara si da poate asigura castiguri wow intr-un timp scurt in timp ce te distrezi purtand conversatii cu fel de fel de oameni din toate colturile lumii. De asemenea la Gloria Agency iti poti gestiona programul singura ceea ce inseamna ca te poti ocupa si de alte aspecte cum ar fi facultatea, diverse hobby-uri sau familia.

Asadar multe fete care isi doresc sa devina modele de videochat se gasesc intr-o dilema foarte mare si anume sa incep cariera ca si model videochat lucrand de acasa sau dintr-o agentie?

 

In ultima vreme am tot primit solicitari din partea multor fete sa inceapa colaborarea cu agentie noastra dar de acasa si ne-am dat seama ca foarte putine cunosc diferenta intre a lucra intr-un mediu profesionist si a lucra in termeni proprii de acasa. Fiind motivate in primul rand de cei 100% din venituri pe care nu trebuie sa-I impartiti.

Asadar am decis sa vin in ajutorul vostru prin a va explica intr-un mod cat mai concret dieferentele intre cele doua in acest mod in momentul in care doriti sa aplicati sa fiti cat mai informate.

In primul rand ca in oricare alt domeniu cand iti doresti sa ai parte de legalitate, flexibilitatea programului si cel mai important castiguri cat mai mari mai ales ca vorbim de videochat.

Asadar pentru lucrul din confortul propriei locuinte trebuie sa iei in calcul urmatoarele aspecte ca si plusuri sunt doar 2 benefici si anume flexibilitatea programului si faptul ca iti incasezi veniturile integral dar trebuie ai in vedere:

  • Investitie in echipamente,si nu doar in prima faza ci este o investitie continua
  • Internet de calitate ,ti se poate intrerupe conexiunea in timpul streaming-ului si trebuie sa stii ca o calitate mediocra a internetului te poate trimite pe o pozitie inferioara pe site-urile pe care lucrezi. Deci nu ai vizibilitate implicit nu ai trafic si nu vei face banii mult doriti.
  • Esti nevoita sa lucrezi din propria casa asta inseamna ca si acolo va trebui sa investesti in decoratiuni si mobilier cat mai glamour pentru ca cerintele site-urilor au crescut si pentru a avea performanta este necesar sa pui accent inclusiv pe decor. Ah si sa nu uitam de zgomotele produse de vecini care pot fi deranjante.
  • Trebuie sa iti gasesti cea mai buna modalitate de a lucra 100% legal asta inseamna ca vei avea nevoie de o forma legala cat si de contabilitate proprie. Lucrand de acasa, modelul videochat trebuie sa inregistreze personal contractele cu site-urile din acest domeniu la ANAF. Sa isi plateasca singure impozitul aferent. O sa ai mereu batai de cap cu drumuri pentru a justifica provenienta banilor si a explica posibilele erori din contractele respective.
  • Si cel mai important lucru pe care trebuie sa il ai in vedere este CA NU AI PARTE DE TRAINING. Fara training constant si personalizat este foarte greu sa faci bani in acest domeniu.Forumurile din domeniu nu iti vor oferi niciodata informatii complete si nici acele asa zise”studiouri care lucreaza cu modele de acasa”nu iti vor oferi suport constant si nici training.

  

Motivele principale pentru care a ”face videochat in cadrul unei agentii este mult mai eficient si mai banos decat cel de acasa”:

  • Programul de lucru este personalizat,flexibil si bine structurat in acest mod ai diversitate in tipologiile de membrii si iti poti gasi admiratori fideli intr-un timp relativ scurt (3-4 perioade lucru pentru a stabiliza un cont de model incepator)
  • Locatie si echipamentele. Lucram la cel mai inalt nivel iar accentul pus pe detalii ne-au adus reconstinta din partea industriei de videochat in cei 14 ani de lucru.

Calitatea pe care o redam pe site-urile partenere si-a pus amprenta in mod direct asupra incasarilor modelelor Gloria.Asta inseamna ca atat echipamentele de lucru sunt la cel mai inalt nivel cat si streaming ul pentru a avea fluenta in redarea imaginii si sunet-ului impecabile pe site-uri.

  • Training-Departamentul este format integral din traineri fete cu experienta foarte mare in domeniul videochat-ului ce te vor invata cum sa abordezi fel de fel de subiecte si cum sa te comporti in fata camerei video.Cum sa abordezi membrii in asa fel incat sa iti eficientizezi timpul online si sa ajungi la incasarile mult dorite
  • Beneficiezi de support tehnic,accept pus pe imagine si trafic garantat.
  • Indiferent daca investesti sau nu bani in echipamente si ai o casa super decorata pentru a face bani in acest domeniu daca nu ai o echipa dedicata care sa te ajute, nu ai cum sa ai rezultate.Multe modele noi se plang ca in primele zile de lucru nu au trafic asta inseamna ca nu fac bani.La Gloria Agency datorita unui buget de marketing alocat fiecarui model in parte nu se intampla ca modelele noi sa nu aiba trafic ci doar sa nu fie suficient de implicate. Deci garantam un traffic preplatit fiecarui model nou si vechi pentru a le asigura expunere cat mai mare pe site-uri si cartiguri fabuloase intr-un timp scurt.

Experienta in domeniu al agentiei si colaborarea deschisa bazata pe incredere si transparenta,garanteaza modelelor succesul atata vreme cat vin cu implicare in tot ce inseamna lucrul in acest job si au un obiectiv foarte bine conturat.

Investitim in fiecare model iar acest lucru se vede imediat ce incepe colaborarea cu noi.

Asigurandu-i servicii constante de make-up si par cat si galerii foto-video cat mai inedite realizate de profesionisti in domeniu.

Iar un lucru important de inteles este ca la Gloria Agency oferim modelelor incepatoare un venit minim garantat de 6000 lei primele 3 perioade, menit sa le motiveze si sa le ofere siguranta financiara.Acestea fiind spuse, puteti trage singure concluzii.

Colaborand cu o agentie este mai profitabil din toate punctele de vedere decat munca de acasa, care este una solicitanta si in acelasi timp si foarte stresanta din punct de vedere al problemelor care apar zilnic din cauza site-urilor din domeniul videochat.

Daca ai nevoie de alte informatii legate de videochat, intra pe www.gloria-agency.ro  sau ma poti contacta la numarul: 0729.330.330 Andreea  pentru a stabili un interviu in cadrul caruia poti afla tot ceea ce te intereseaza. Nu uita, doar alaturi de o echipa cu experienta in acest domeniu poti face performanta iar la Gloria Agency iti putem garanta Succesul.

 

Cu drag,

Andreea

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii!

Adauga Comentariu

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide