Blog

Afla secretele unui model incepator si cum a reusit sa isi achizitioneze propriul apartament in doar 8 luni de colaborare.

29 martie, 2018 | 12163 Vizualizari

 Orice fata aflata la inceput de drum are un vis, fie el mai mare sau mai mic. Experienta ne-a demonstrat, ca si in cazul lui Anne, ca nu trebuie sa arati intr-un anume fel sau sa ai operatii estetice pentru a deveni model de video chat si pentru a face performanta. Tot ce trebuie sa ai este un obiectiv si iti doresti atat de mult sa il atingi incat sa fii dispusa sa iesi din zona ta de confort. Da, zona de confort pentru ca, pentru a atinge incasari de ordinul miilor de dolari lunar, trebuie sa fii serioasa, ambitioasa si sa tratezi acest job ca pe un oricare alt job din orice alt domeniu. Nimic mai mult!

 

“Inainte sa incep colaborarea cu Gloria Agency am avut diverse locuri de munca, ultimul fiind acela de chelnerita intr-un pub, job care necesita de multe ori sa lucrez peste program pe motiv de „personal insuficient” si sa accept la lucrez la „negru”. Salariul nu prea exista, mai mult bazandu-ma pe tips-uri (bacsis).

 

In urma cu 10 luni am vazut o reclama la un studio de videochat, mi-am luat inima in dinti si am aplicat. In timpul interviului am simtit ca ceva nu este in regula cu atitudinea persoanei cu care discutam. Dupa aproximativ 2 luni m-am hotarat sa mai fac o incercare, asa ca am aplicat la Gloria Agency. Am ajuns sa discut cu HR-ul si, de data aceasta experienta a fost cu totul diferita, astfel incat sa ma motiveze sa vin si la sedinta foto de angajare. Nu doar ca mi s-au deschis alte orizonturi, dar m-au invatat cum sa devin model de Top. Am ajuns sa castig sume cu multe zerouri, iar dupa doar 8 luni de colaborare ca model glamour mi-am permis sa achit un avans substantial pentru casa visurilor mele.”

 

Anne reprezinta un reper in adevaratul sens al cuvantului pentru toate modelele aflate la inceput de drum care se tem de acest job si nu au incredere in imaginea lor sau in fortele proprii. Desi multi oameni ar spune ca modelele de videochat trebuie sa aiba niste atuuri fizice peste medie, ei bine, lucrurile nu stau chiar asa! Desi la inceputul colaborarii noastre nivelul de limba engleza era unul cu mult sub medie, iar implicarea ei una aproape inexistenta (venea foarte rar pe la agentie), Anne nu reusea sa aiba incasari mai mari de 1000$ lunar in primele perioade (1perioada=2saptamani), dar cu implicare, seriozitate si nunca sustinuta a ajuns ca in 8 luni sa aiba venituri nete lunare (adica bani incasati dupa plata taxelor) de peste 10.000$. Haideti sa aflam cum a reusit!

 

In urma ariilor critice de dezvoltare identificate la Anne, trainerii nostri au intocmit un plan personalizat accelerat de training, focusandu-se pe cele mai importante in cazul ei, cum ar fi:

 

  • Imbunatatirea abilitatilor de exprimare in limba engleza;
  • Imbunatatirea imaginii pe camera. Incepand cu explicarea si asumarea faptului ca orice model de videochat trebuie sa fie in primul rand un bun entertainer, ca este extrem de important sa fie ea insasi pe camera si nimic mai mult deoarece membrii apreciaza modelele extrem de naturale in comportament. Asadar, trainer-ii nostri au petrecut zeci de ore cu Anne pentru a-i identifica stilul personal si pentru a-i cizela si maximiza impactul asupra membrilor;
  • Imbogatirea bagajului personal de cunostinte generale, asistand-o pe Anne in permanenta in timpul prezentei ei pe camera si furnizarii de cunostinte generale dintr-o arie larga de domenii atunci cand a fost necesar;
  • Indentificarea motivelor care au facut-o pe Anne sa aleaga acest job, factorul motivator principal ( achizitionarea unui apartament), precum si creionarea unui plan pe mai multe etape pentru atingerea acestui obiectiv.

 

Foarte important de stiut este faptul ca un model de videochat de success trebuie sa fie implicat intru totul. Atunci cand spunem “implicat” ne referim la tratarea acestui job ca un oricare alt loc de munca, la un program de lucru echilibrat si SMART. Aceasta reteta duce intr-un timp foarte scurt la incasari cu mult peste media pietii locurilor de munca din Romania. Este absolut necesar ca modelul sa lucreze 5 zile pe saptamana (in intervalul de luni pana duminica) cu un program de lucru de 8 ore pentru a avea timpul necesar unei expuneri pe site si pentru a-si forma o baza de membri platitori si de ce nu, de prieteni virtuali. Anne a inteles importanta acestui aspect si si-a dat toata silinta sa aiba orele online necesare acumulate pentru a atrage suficienti admiratori.

 

Determinarea, motivatia insuflata si increderea in echipa dar si in propriile ei forte au facut-o sa realizeze ca visul ei se poate indeplini mai repede decat si-ar fi putut imagina. Asadar, Anne a reusit sa inregistreze o medie de 10.000$/luna venit net alaturi de noi dupa cele 8 luni, suma care i-a permis sa isi achite un avans substantial pentru un apartament cu 3 camere intr-un complex rezidential, urmand sa contracteze un credit prin programul „Prima Casa”.

 

 

 

Gloria Agency:

 

Cum ti s-a pare job-ul de model videochat dupa 8 luni de colaborare?

 

Anne:

 

"La inceput am perceput acest job ca pe o distractie. Credeam ca banii vor veni foarte usor cu o implicare mínima din partea mea. Pot spune chiar ca lipseam in mod repetat de la job si nu aveam suficienta incredere in mine, dar, datorita atmosferei si suportului neconditionat din partea echipei Gloria, am reusit sa ma reculeg si sa inteleg ca este un job ca oricare altul si ca nu poti face performanta fara implicare 100%.

 

Ce este foarte tare la jobul de model videochat este ca poti fi propriul tau manager si, mai important decat atat, poti fi tu insati. Si da, pot spune ca inca am propriile mele limite, nu ma simt obligata de nimeni sa fac nimic din ceea ce m-ar face sa ma simt inconfortabil.

 

Desi la inceput am fost timida si extrem de reticenta la programul de training, dar si pe camera, dupa cele 8 luni am reusit sa imi iau inima in dinti si sa le spun parintilor ca activez in industria de chat si, daca ar fi sa fac o retrospectiva din momentul in care am inceput colaborarea si pana acum, pot spune ca printre cele mai mari realizari ale mele se numara increderea castigata in mine, perspective de viitor (si aici punctez siguranta financiara) si, nu in ultimul rand, faptul ca am reusit sa imi achizitionez propria casa."

 

Afla mai mult detalii de la echipa Gloria, o echipa cu peste 14 ani de experienta in domeniul videochat aplicand direct prin intermediul formularului de pe site sau sunand la numarul de telefon 0729.330.330. – Adina.

 

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii!

Adauga Comentariu

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide