Blog

Afla mai multe despre experienta modelelor din Los Angeles si Las Vegas.

20 ianuarie, 2018 | 1386 Vizualizari

    

Experienta modelelor noastre in Los Angeles si Las Vegas alaturi de echipa Jasmin a fost una inedita si constructiva pentru Alesandra si Kim, doua dintre modelele independente din cadrul Gloria Agency.


Jasmin a investit in colaboratoarele Gloria Agency cu resurse financiare extraordinare pentru a le crea conditii de top in cadrul sedintelor foto si le-a pus la dispozitie o echipa de la o televiziune arhicunoscuta din Franta, “Life in Red”. Televiziunea a fost interesata sa afle despre viata modelelor dincolo de camera video, dar si despre pasiunile si visurile lor.


Cu totii stim ca viata unui model de chat nu este una usoara, mai ales in ceea ce priveste societatea uneori limitata din Romania care stigmatizeaza acest domeniu de activitate fara sa stie cat de multa munca este depusa atat in fata camerei video, cat si in spatele ei. Si cand vorbim de munca in fata camerei video, cu siguranta schitati un zambet in coltul gurii si va ganditi la ceva tabu, insa realitatea este alta. Un model adevarat, care isi doreste sa ajunga in top, trebuie sa fie mereu la curent cu ce se intampla in viata social-politica din intreaga lume, sa aiba puterea de a zambi si sa fie mereu comunicativa, astfel incat sa poarte membrul intr-o lume a fanteziei, sa stie cum sa conduca o discutie si, in acelasi tip, sa aiba si o atitudine sexy atunci cand este cazul.

Videochatul nu inseamna nuditate si show sexy, este mult mai mult de atat. Videchatul este puterea unui model de a-si depasi limitele. Modelul trebuie sa fie un bun psiholog, sa aiba o cultura generala peste medie si un aspect mereu ingrijit pentru ca, intr-o lume in care imaginea conteaza, ea este cea care trebuie sa aiba grija de toate aspectele care pot scoate o femeie din anonimat.


Modelele Gloria Agency au beneficiat de aceste sedinte foto/video intr-un cadru de vis: pe o plaja din Malibu si intr-un decor de film cowboy din Las Vegas, ambele locatii inchiriate special pentru ele.

Daca doresti sa faci parte din echipa Gloria Agency si sa ne insotesti in urmatoarea noastra aventura peste ocean, aplica prin intermediul formularului de pe site sau intra in contact direct cu Adina la numarul de telefon 0729.330.330.

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii!

Adauga Comentariu

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide