Blog

Cum sa scapi de prejudecati?

21 iunie, 2016 | 1941 Vizualizari

prejudecati    Bine te-am regasit! Sunt sigura ca fiecare dintre voi s-a simtit la un moment dat judecata de catre cei din jur.  Omul fiind un “animal social”, cum il denumeste Aristotel,  este influentat de tot ceea ce se intampla in apropierea sa, in cercul de prieteni, colegi. Cea mai mare influenta asupra psihicului tau o au opiniile care te vizeaza. Asa cum complimentele celorlalti te fac sa te simti mai increzatoare si optimista, la fel criticile si nedreptatile te pot dezarma, intrista si iti stirbesc increderea in tine. In prima instanta, atunci cand opiniile exprimate despre tine nu sunt veridice, tinzi sa te consolezi cu gandul ca tu stii adevarul despre propria persoana si parerile celorlalti nu conteaza. Insa, subconstientul functioneaza de cele mai multe ori fara sa resimti imediat acest lucru si ulterior iti dai seama ca toate nedreptatile de fapt te-au afectat.

    Francesco Orestano spunea ca “Societatea omeneasca e cu mult mai severa in a judeca greselile oamenilor de bine, decat pe cele ale nemernicilor, fiindca foloseste in cele doua cazuri unitati de masura diferite. Cu cei dintai se porneste de la impresia cea mai buna, cu ceilalti de la cea mai proasta.” De aceea, cel mai sanatos pentru echilibrul tau interior si pentru fericirea ta este sa te analizezi foarte bine, sa te cunosti in profunzime si sa intelegi ce anume te defineste. Cei din jur fac judecati de valoare in functie de propriile nemultumiri cu privire la propria persoana sau la viata pe care o traiesc.

    Desi multora le place sa creada ca traiesc intr-o epoca moderna si libera, sunt prizonierii involuntari ale prejudecatilor pe care le poarta pe umeri, zi de zi. Stiu ca esti puternica si capabila sa treci peste aceste obstacole. Stiu ca esti constienta de faptul ca propriile actiuni iti dicteaza cursul vietii si nu parerile celorlalti. Prin urmare, depasirea unor obstacole in mentalitate este cel mai mare favor pe care ti-l poti face, iar primul pas este sa identifici sursa acestor prejudecati.

    Noi, la Gloria Agencu oferim modelelor noastre oportunitatea de a-si depasi propriile limite, nu este doar locul de munca ce te ajuta sa fii libera si independenta financiar, ci este un stil de viata. Noi lucram la cele mai inalte standarde profesionale, pentru ca tu sa ai o stare de bine si sa te simti in siguranta.

   La Gloria Agency - studio de videochat in Bucuresti - suntem o echipa si te poti convinge de acest lucru aplicand pe www.Gloria-Agency.ro. Te asteptam in echipa!

Cu drag!
Oana

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii!

Adauga Comentariu

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide