Blog

Cum arata cea mai mare agentie de videochat din Romania si care sunt cerintele

11 martie, 2019 | 11429 Vizualizari

VIDEO EXCLUSIV/ Cum arata cea mai mare agentie de videochat din Romania si care sunt cerintele: „Nu contează frumusetea, cat conteaza intelectul” - Un articol scris de jurnalistii de la Libertatea.

Jurnalistii de la Libertatea au vrut sa vada cum lucram, daca oferim cu adevarat conditiile de lux cu care ne mandrim, ce spun modelele care colaboreaza cu noi si multe altele. Urmariti un reportaj sincer, in timpul caruia am deschis usile larg si am raspuns la orice iîntrebare si orice curiozitate.

"In cea mai mare agenție de videochat din Romania, camerele sunt personalizate dupa cerintele fetelor, aparatura este ultimul racnet, iar onorariul ajunge si la 20.000 de euro pe luna.
De pe pereti zambesc languros cateva fete din niste tablouri. Doar asta este indiciul ca te afli într-o agentie de videochat. Zambetele cordiale ale personalului, organizarea si spatiile aduc mai degrabă cu mediul de lucru la o multinationala. Doar ca birourile sunt altfel: au paturi mari si comode în fata carora sta un monitor si camera video, iar în colturi sunt amplasate mai multe spoturi de lumini profesionale. „Am chemat un profesionist de la o televiziune sa ne aseze luminile. Investitia intr-o camera de genul asta e intre 5 si 9.000 de euro”, ne face turul Liviu Berbece, un tanar manager care in urma cu doi ani se pierdea în marea masa a corporatistilor."
 
Pentru mai multe detalii, puteti vizita site-ul Libertatea https://www.libertatea.ro/stiri/cum-arata-cea-mai-mare-agentie-de-videochat-din-romania-si-care-sunt-cerintele-nu-conteaza-frumusetea-cat-conteaza-intelectul-1982639
 
 

1 Comentariu

  1. Alexandra Alexandra

    11 mar. 2019

    Aceasta industrie infloreste datorita spiritului antreprenorial si a conexiunii rapide de internet, acestea fiind avantajele noastre pentru a face parte din acest business banos. Ma bucur ca avem sansa de a castiga bani seriosi indiferent de 'gura lumii'.

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii!

Adauga Comentariu

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide