Blog

NonAdult VS Adult (de la A la Z)

16 august, 2016 | 12248 Vizualizari

nonadultVideochat NonAdult

    Desi videochat-ul este un domeniu pentru fetele sigure pe ele, cu foarte multa atitudine, NON-adultul este o sectiune cu care incep in general fetele mai putin extrovertite, mai timide si care doresc sa-si afle si alte calitati  decat pe cele pe care le stiu deja. Pe langa aceste insusiri, calitatea de baza va trebui sa fie cunoasterea limbii Engleze (cel putin mediu), deoarece sesiunile platite (privaturile) se vorbaza in proportie de 80% pe conversatie, iar restul de 20% pe imagine.

    Aceasta sectiune, totusi, nu este favorabila numai fetelor timide, ci se adreseaza si viitoarelor modele care vor sa aiba castiguri mari, constante si isi acorda timp sa invete ce presupune aceasta activitate.

    Site-urile de NON-adult constituie o scoala a videochatului, unde se invata competentele de baza ale unui model: cum sa iti pui in valoare imaginea, ce insemna o imagine impecabila, cum sa atragi un membru fara a avea foarte multe mijloace la dispozitie, cum sa il mentii in privat mai mult timp, fara a se ajunge neaparat la nuditate, cum sa ai o conversatie activa si atractiva, cum sa atragi si alti membri in privat in timp ce esti deja in sesiune platita pe alt site, in general cum sa fii constanta in trafic si castiguri. Avand o activitate de introducere in videochat ca nonadultul,  in momentul mutarii tale pe adult vei fi pregatita si pentru site-urile cu o complexitate ridicata inca din prima luna.

 • Intre 0,59$/minut si 2$ banii modelului pe minut;
 • Privatul poate dura intre 1 min si 6 ore (atat cat este tura);
 • Privatul presupune in mare conversatie, dar include si miscari erotice, NU la acelasi nivel ca al celor de pe adult;
 • In privat poti avea mai multe persoane in acelasi timp, si vor fi taxati fiecare in parte;
 • Ai posibilitatea de a fi naturala si de a castiga bani, chiar daca esti mai timida;
 • Se primesc tipsuri (bacsis) (credite suplimentare celor facute cu ajutorul privatului/grupului);
 • Poti vedea camera web a membrilor;
 • Procentul poate ajunge si pana la 65%;
 • Se cer: seriozitate,punctualitate, dorinta de munca si creativitate;
 • Foarte importanta si la aceasta categorie este imaginea ( tinuta, coafura, machiaj);
 • Site-urile pot avea sau nu sectiune de freechat;
 • Site-uri exclusive, inaccesibile din Romania si cu posibilitatea de a bana orice tara doresti;


adultVideochat Adult

   Sectiunea adult, spre deosebire de non-adult atinge un nivel mai inalt de nuditate si erotism, insa nimeni nu te va obliga sa faci lucruri pe care tu nu esti dispusa sa le faci. Categoria de videochat adult se bazeaza in principal pe imagine, feminitate, conversatie , senzualitate si mai ales seriozitate.

    Imaginea este un detaliu  foarte important in dezvoltarea ta ca si model de succes. Ca si in viata de zi cu zi, este primul impact asupra interlocutorului tau, tocmai din aceasta cauza trebuie sa acorzi foarte mare importanta, aspectului tau pe camera ( imbracaminte, machiaj, coafura). Din acest punct de vedere vei fi indrumata si ajutata de trainerii Gloria Agency ori de cate ori vei avea nevoie.
    Feminitatea si senzualitatea, sunt exprimate in primul rand prin gestica, mimica, modul in care te exprimi. Multe dintre acestea suntem siguri ca le detii fiind atuuri ale sexului frumos, insa in situatia in care vei avea nevoie de indrumare, noi iti suntem alaturi.

    Conversatiile cu membri sunt in majoritatea cazurilor placute, dar la fel ca in orice alt job, vei intalni diverse caractere.  De acea modul in care te exprimi, este unul din principalele tale atuuri. Diplomatia, amabilitatea, buna dispozitie nu trebuie sa lipseasca unui model indiderent de categoria pe care activeaza. Majoritatea membriilor care se gasesc pe astfel de site-uri , vin pentru a se relaxa. De aceea noi consideram ca inainte de toate tu trebuie sa fii un entertainer si apoi un model de videochat. Vei gasi membrii interesati doar de persoana ta si in acelasi timp membrii interesati de feminitatea si senzualitatea ta.

    Seriozitatea este ceea ce iti va spori castigurile in timp, tocmai de aceea noi punem mare pret pe respectarea programului flexibil pe care tu il alegi.  Programul este de 8 ore tocmai pentru a ti putea fideliza membrii si pentru a putea aprofunda discutiile cu ei. Zilnic  sunt 2 intervale orare intre care vei putea alege. In timp suntem siguri ca te vei fideliza unui anumit interval orar, lucru care este si indicat pentru ca membrii sa se muleze pe programul tau.

    Castigurile pe site-urile de Videochat Adult,  sunt superioare celor de pe site-urile de Non-Adult, asa cum si efortul depus este mai mare. Consideram ca toate lucrurile mentionate mai sus, contribuie la imbunatatirea castigurilor tale si la sporirea lor in timp. Castigurile in acest job sunt intotdeauna ascendente. Pentru inceput ele pot varia intre 500-1200$ / luna , urmand ca in timp ele sa creasca constant.


asemanariAsemanari

- Training personlizat, cursuri, seminarii alaturi de cei mai buni traineri in domeniu;
- Se primesc tipsuri (credite suplimentare celor facute cu ajutorul privatului/grupului);
- Sedinta foto la angajare, alaturi de fotograf profesionist;
- Sedinte make-up la angajare si pe parcursul turelor alaturi de make-up artisti profesionisti;
- Poti vedea camera web a mebrilor;
- Procentul pana la 65%;
- Cadouri, bonusruri si surprize periodice din partea studioului;
- Se cere seriozitate, punctualitate, dorinta de munca si creativitate;
- Site-uri exclusive, inaccesibile din Romania si cu posibilitatea de a bana orice tara doresti;
- Se pot castiga bani foarte usor doar din tipsuri, netrebuind sa stai in privat ore intregi.

Save

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii!

Adauga Comentariu

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide