Blog

4 sfaturi de care sa tii cont atunci cand lucrezi in domeniul videochat pentru a-ti proteja identitatea

1 decembrie, 2017 | 131686 Vizualizari

4 sfaturi de care sa tii cont atunci cand lucrezi in domeniul videochat pentru a-ti proteja identitatea

 

Dupa o buna bucata de timp petrecuta la acest job, vei ajunge sa castigi sume de bani tot mai mari, in functie de gradul tau de implicare. Acest lucru e posibil sa starneasca reactii de invidie din partea celor din jur. De aceea este cel mai bine ca nimeni sa nu stie cu ce te ocupi.

Pentru a nu te supune judecatilor celor din jur si pentru a te proteja de eventualele neplaceri cauzate de eventualii invidiosi si oamenii cu preconceptii fata de acest domeniu, atunci cand lucrezi in intr-un studio de videochat (sau de acasa), discretia si increderea sunt lucruri fundamentale.

 

1. Nu discuta cu nimeni despre job-ul pe care il ai

Au existat si exista situatii in care modelele s-au confesat prietenilor sau iubitilor despre ocupatia lor de model, iar acestia au apelat la santaj. Din acest motiv, noi te sfatuim sa nu spui nimanui despre activitatea ta ca model.

2. Gaseste un raspuns pentru situatia in care esti intrebata despre ocupatia ta

Nu datorezi nimanui explicatii referitoare la felul in care iti castigi banii, dar pentru a nu trezi suspiciuni in cazul in care cineva te intreaba ce job ai, poti oferi raspunsuri alternative. Agent call-center, hostess intr-un bar, client fals si altele, toate sunt variante bune de joburi pe care le poti oferi drept raspuns. Odata ce vom incepe colaborarea impreuna, te vom ajuta sa gasesti cea mai buna varianta de raspuns in conformitate cu facultatea pe care o urmezi sau cu hobby-urile tale

3. Acorda atentie contractului de confidentialitate pe care il semnezi cu agentia cu care alegi sa colaborezi

Conform articolului 26 din Codul Muncii, exista o clauza de confidentialitate in cadrul contractului de servicii semnat intre tine si studio prin care toate partile sunt obligate, pe toata durata desfasurarii contractului, sa nu transmita niciun fel de informatii sau date pe care le-au luat la cunostinta, totul in conditiile stabilite de regulamentele interne.

Acest contract se inregistreaza doar in contabilitatea interna a firmei, nu la ITM, cu un numar de inregistrare, astfel incat nimeni nu il va putea accesa fara ca tu sa stii sau sa iti dai acordul.

4. Acorda o grija sporita postarilor de pe Facebook si celelalte retele sociale

Recomandarea noastra este sa nu postezi pe conturile tale de Facebook, Instagram, Twitter, etc. fotografii sau clipuri video cu tine din incinta agentiei sau cu hainele si machiajul folosite aici. Exista riscul ca cineva sa recunoasca spatiul in care te afli sau sa considere ca outfitul tau este iesit din comun si sa trezeasca suspiciune.

De asemenea, iti sugeram sa eviti sa te imprietenesti pe retelele sociale cu colegii tai din cadrul agentiei doarece exista riscul ca, in cazul in care ajungeti intr-o situatie conflictuala, sa se razbune pe tine postand public detalii despre ocupatia ta ca model si sa iti creeze problema nedorite.

 

Be Safe!

Adina 0729.330.330

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii!

Adauga Comentariu

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide