Blog

Cum stiu ca nu sunt descoperita?

5 iulie, 2016 | 1931 Vizualizari

descoperire    Sa lucrezi intr-un mediu legal inseamna siguranta banilor tai. In Romania activitatea de videochat este legala, fiind reglementata de legea 196/2003, ulterior modificata si completata prin legea 496/2004. Gloria Agency indeplineste toate criteriile legale pentru desfasurarea activitatii in conditii optime si legale. Ca firma functioneaza din 2007 si ca are peste 300 de angajati.
    Colaborarea cu studioul nostru in termeni legali are loc in urma contractului de servicii pentru creatie audio-vizuala si a contractului de munca.
    Despre contract de prestari servicii si creatie audio vizuala:

   - Am ales contract de prestari servicii deoarece vechimea in video-chat nu-ti ramane inregistrata nicaieri.

   - Contract de prestari servicii este actul doveditor in urma caruia tu iti primesti veniturile in urma activiatii, perfect legal in tara.

   - Contractul de munca: Contractul va fi inregistrat cu urmatorul job: Model atelier artistic si publicitate si pe cartea dumneavoastra de munca nu va fi precizat cuvantul de video-chat sau un cuvant care sa fie legat de aceasta activitate.

   - Pentru ca modelul sa lucreze legal sunt necesare urmatoarele acte: carte de identitate (buletin) care sa dovedeasca varsta minima de 18 ani, copie dupa certificatul de nastere, copie dupa ultimul act de studiu si adeverinta medicala (daca nu o ai, o vei obtine de la clinica cu care colaboram, Medlife).

    Facilitatile de a lucra cu contractele mai sus amintite sunt urmatoarele:

  • 100% legal.
  • Posibilitatea de a face un credit bancar raportat la veniturile reale realizate.
  • Importante pentru noi sunt si restul detaliilor privind legislatia in vigoare: puncte de lucru declarate, licente software, venituri declarate chiar de tine la fisc, etc.
  • Studioul nostru va ofera sansa de a lucra intr-un astfel de domeniu, in conditii de top, legale, in locatii special amenajate pentru a crea o atmosfera degajata si plina de siguranta.
  • Banii se primesc pe card, la cursul valutar al bancii unde modelul are contul deschis. Nu ai card la banca, nu este nici o problema, noi iti facem si in 10 zile lucratoare il primesti.
  • Asigurare medicala la Medlife, clinica privata cu care noi colaboram. Pe langa asigurarea medicala obligatorie, poti folosi cardul Medlife si in scopuri personale, consult generalist, analize periodige, consult ginecologic, ORL, etc.

    Am ales aceste metode 100% legale, simple si transparente pentru a evita metodele complicate cum ar fi PFA, SRL etc., care necesita cunostinte avansate de contabilitate si consultanta fiscala din partea modelelor pentru a-si insusi o asemenea modalitate de lucru, sau plata suplimetara  din partea modelului catre o firma de contabilitate si consultanta fiscala.

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii!

Adauga Comentariu

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide