Blog

Esti proaspat studenta in Bucuresti si ai nevoie de cazare?

9 septembrie, 2016 | 2548 Vizualizari

cazare    Ca sa incepi mai usor iti oferim cazare in apartamente de lux puse la dispozitie de Gloria Agency in centrul Bucurestiului. Fiind situate în imediata apropiere a locului tau de munca, spatiile de cazare te scutesc de drumuri lungi si costisitoare pentru a ajunge la locatia Gloria Agency  în care te-ai decis sa lucrezi.

    Dat fiind faptul ca toate apartamentele în care gazduim modelele noastre sunt în centrul Bucurestiului, poti vizita la orice ora terasele din Centrul Istoric, magazinele si parcurile din zona.

    In apartamentele puse la dispozitia voastra sunt complet utilate  pentru a va oferi confortul necesar dupa o zi de munca sau dupa ce terminati cursurile la facultate. Vei vedea ce inseamna sa locuiesti intr-o locatie frumoasa,dotata cu tot ce ai nevoie si sa duci o viata la care nici nu ai indraznit sa visezi.Suntem siguri ca aceasta experienta te va face sa iti doresti si o casa a ta sa o poti decora cum vrei si sa o transformi in motorul pentru un stil de viata mai bun. Veniturile tale vor creste simtitor alaturi de echipa noastra care te va indruma in permanenta pentru a-ti atinge obiectivul mult dorit.

Pentru mai multe detalii iti stam la dispozitie!
Andreea - Manager Gloria Agency 0729.330.330

Save

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii!

Adauga Comentariu

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide