Blog

Cat de lung trebuie sa fie un privat?

9 decembrie, 2016 | 1942 Vizualizari

 

privat

   Modelele ce  lucreaza in aceasta industrie, stiu ca majoritatea incasarilor se realizeaza din privat, si anume cand membru este dispus sa plateasca pentru a petrece timp numai cu modelul ce ii place.

   Durata privatului in cele mai multe din cazuri depinde de calitatea show-lui dar si de capacitatea modelului de comunicare.

   In medie durata unui privat este intre 15 si 20 min dar aceasta difera si in functie de nevoile membrului. Hai sa vedem de ce anume este influentata durata unui privat!

   De ce este  influentanta  durata unui privat?

   Imaginea : aici ne referim la aspect fizic, sa fie foarte ingrijit si cu o mare atentie la detalii, dar si la outfit, unde se poate pune accent pe dorinta membrului.

   Atitudinea: cu exceptia membrilor care vor sa dea ei indicatii in privat, este mereu important ca  modelul sa fie sigura pe ea. Miscarile din timpul privatului trebuie sa fie in mod constant legate intre ele si fara pauze lungi.

   Eye contact: in mod repetat, priviri cat mai languroase si pline de dorinta in camera, pentru a-i transmite membrului sentimentimentul ca este dorit.

   Dialog : in principal vorbit la microfon, insa in cazul in care nu se poate, scris, discutiile cat mai senzuale intr-un ton cat mai cald si excitant cu tente sexuale dar si pe diverse teme .

   Show de calitate:  este atunci cand intelegi exact nevoia membrului si personalizezi show,pe ce isi doreste el.

   Daca modelul este atenta la aceste detalii atunci media privatelor, ar trebui sa depaseasca 30 min. Pentru a putea sa petreci mai mult de 30 min intr-un privat trebuie sa descoperi exact tipologia de membru cu care stai de vorba si intreaga concersatie sa fie personalizata.

jasmin 

    In cadrul agentiei noastre ne-am facut un obicei, din a ajuta fiecare model sa isi depaseasca limitele si sa aibe o provocare din a avea un privat cat mai lung.

   Daca si tu iti doresti sa ai parte de un training personalizat unde sa te invatam cum sa ai un privat cat mai lung, atunci te asteptam sa ne cunosti.

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii!

Adauga Comentariu

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide