Blog

VIDEO EXCLUSIV/ Cum arata cea mai mare agentie de videochat din Romania

11 noiembrie, 2019 | 10212 Vizualizari

  Jurnalistii Libertatea au vrut sa afle ce inseamna videochat Glamour dupa avalansa de articole negative din presa si sa se asigure cat este adevarat si cat prejudecata. Noi le-am deschis usile si le-am raspuns tuturor intrebarilor pe care le-au avut. Te invitam sa descoperi adevata fata a industriei de videochat in articolul urmator! 

 

Ce este  cel mai important cand alegi un studio?

In acest domeniu, confidentialitatea si legalitatea inseamna siguranta banilor si a datelor personale, mai ales datorita faptului ca site-urile cu care colaboram nu pot fi accesate din Romania. Acordam atentie sporita acestor doua aspecte pentru ca tu sa nu ai nicio grija si sa te poti bucura de siguranta garantata.La interviu iti vom prezenta un manual cu 12 lucruri de evitat in meseria de model chat online. 

Iti asiguram legalitatea desfasurarii activitatii prin plata lunara la stat a taxelor aferente veniturilor tale printr-un contract de colaborare semnat la angajare, prin intermediul caruia poti accesa imprumuturi bancare iar noi la ANAF, il inregistram doar cu un numar.Este important sa stii ca acest contract este confidential, astfel incat nimeni nu va afla ca lucrezi ca model chat online. Iar de existenta continutului din contract, o stim noi si tu. Un exemplar ramane la noi, unul merge la tine. Pentru a afla mai multe detalii despre acest subiect, poti apela oricand la managerul Gloria Agency.

Programul de lucru?

Programul de lucru este unul dintre cele mai importante ingrediente din reteta succesului. Astfel, in urma discutiilor cu peste 100 de modele am elaborat orarul de lucru flexibil. Poti opta pentru un program de lucru de 8 ore si, in functie de numarul turelor efectuate, poti beneficia de un procent de pana la 65% din incasari.

    Un alt avantaj este acela ca iti poti alege intervalul orar si zilele de lucru. Spre deosebire de alte joburi, aici iti planifici programul turelor in functie de timpul tau liber, nu invers.

Cat se castiga ca model nou?

money    Venitul reprezinta principala motivatie pentru a accepta un job. Cu cat acesta este mai mare, cu atat creste si numarul orelor lucrate si placerea cu care iti faci treaba. La Gloria Agency, veniturile incep de la minim $1500pe luna, banii tai, si pot ajunge pana la $5000,$10.000,$15.000,$20.000, sau chiar mai mult. Dar toate aceste sume se ating doar prin munca, munca si iar munca…in echipa!

    Multe companii te ademenesc cu venituri de peste 5000 de lei, chiar si de peste 5000$-10000$, corect? Aceste promisiuni nu sunt neparat false, insa obtinerea acestora depind de echipa cu care lucrezi, nivelul de cunoastere al limbii engleze, seriozitatea, implicarea si disponibilitatea de a respecta programul de lucru. Noi te putem ajuta astfel incat sa obtii succesul.

   

Modelul Gloria Agency trebuie sa aibe urmatoarele caracteristici :

vazut  Sa fie ambitioasa si sa aiba un target bine stabilit

ok  Limba engleza, nivel mediu spre avansat(obligatoriu)

ok  Sa fie atenta la detalii.

    

Cu cine o sa ai interviul?

   Cu Adina(tipa din poza), care este HR Manager. Ea iti va explica tot, se va ocupa de tine pana cand te vei descurca in orice situatie si vei deveni un model independent. Ea o sa-ti ofere sprijinul necesar si o sa-ti explice ca acest job este 100% confidential si ca site-urile cu care colaboram nu pot fi accesate din Romania. Si ea te va indruma pana te acomodezi si vei ajunge un model Gloria, asa cum le ajuta pe toate modele Gloria.

 

Ea este Raven, model Gloria Agency care castiga peste $10.000peLuna. Dar cel mai bine, te lasam sa urmaresti video facut de Raven si pe aceasta cale, ii multumim pentru sprijinul adus la Gloria si faptul ca acceptat sa faca acest video si sa fie public.

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii!

Adauga Comentariu

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide