Blog

Modelul Gloria Agency a castigat un city break

9 septembrie, 2019 | 1016 Vizualizari

In luna august Gloria Agency a gasit o noua oportunitate de a-si rasfata modelele. Fiind luna concediilor si a vacantelor ne-am dorit sa organizam un concurs al carui premiu sa fie un city break in unul dintre cele mai frumoase orase europene.

La concurs s-au putut inscrie toate modelele, insa doar cele mai implicate si serioase au avut o sansa reala de castig.

Competitia a fost stransa, insa Vivyan prin firea ei competitiva a dovedit ca atunci cand isi propune ceva, ajunge la rezultatul dorit. A fost un model exemplar care a urmat toti pasii si regulile concursului si a reusit sa il castige.

Cu aceasta ocazie i-am luat si un scurt interviu in care ne-am dorit sa intelegem mai bine parcursul ei ca model si ce o motiveaza in continuare.

 

Vivyan, de cat timp colaborezi cu Gloria Agency?

Am inceput colaborarea cu Gloria Agency cu aproximativ 2 ani si jumatate in urma si mi se pare inca una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat.

 

Poti sa ne spui care au fost pana acum cele mai mari castiguri pe care le-ai avut?

Am reusit sa am incasari de 11000 de dolari si imi doresc sa nu ma opresc aici.

 

Ce te motiveaza sa iei parte la concursurile organizate de Gloria Agency?

In primul rand idea de concurs si competitia in general. In al doilea rand, si cel mai important, faptul ca vreau sa imi demonstrez ca sunt capabila sa imi depasesc mereu limitele. Consider ca cea mai mare competitie este intotdeauna cu mine insami, cea care am fost ieri.

 

Cate concursuri ai reusit sa castigi pana acum in cadrul agentiei?

Acesta este al 5-lea si sunt sigura ca nu va fi ultimul.

 

Care consideri ca sunt calitatile pe care ar trebui sa le aiba un model castigator?

Ambitia, seriozitatea, perseverenta si, mai ales, gandirea pozitiva mereu. Cred in faptul ca atragi ceea ce gandesti. Gandurile tale se transforma in vorbe, iar vorbele in actiuni.  

 

Ce asteptari ai in viitor de la Gloria Agency si de la tine?

Sa continuam colaborarea frumoasa pe care o avem, si pentru ca toate experientele pe care le-am avut aici au fost de vis, unele in locuri exclusiviste, sunt sigura ca si aceast city break va fi minunat. Iar in lunile care urmeaza astept cu nerabdare urmatorul concurs pentru vacanta din Vegas care va lua loc in ianuarie 2020

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii!

Adauga Comentariu

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide