Blog

Vrei sa te muti in Bucuresti si nu te descurci cu banii ? Agentia nr 1 de modele din Bucuresti

20 august, 2019 | 8497 Vizualizari

 

Ca multe alte lucruri care sunt greu de obtinut mai ales inainte de a te apuca de ele, a te muta din provincie in Bucuresti ti se poate parea aproape imposibil sau un vis greu de realizat. Noi suntem aici sa iti spunem categoric ca nu este asa.

Cine suntem noi? 

Gloria Agency face parte dintr-un grup cu o vechime de peste 16 ani pe piata de streaming online. Experienta acumulata in acesti ani, echipa formata din profesionisti precum si serviciile de cea mai inalta calitate au dus la recunoastere nationala si internationala prin numeroase premii la summit-urile de profil.

De-a lungul timpului am avut ocazia sa fim martorii unor schimbari majore pe care modelele noastre au reusit sa le faca, care le-au propulsat in TOP. Si-au transformat viata si au reusit sa devina ceea ce poate nici cand erau mici nu au visat. 

Cum iti dai seama ca este adevarat?

Iti prezentam un video cu locatia, modelele si echipa GLORIA! In momentul in care o sa vii la interviu, vei recunoaste persoanele din video si te vei convinge ca tot ce spunem este 100% REAL!

Ce ne definește?

PASIUNEA si IMPLICAREA. Punem aceste ingrediente in tot ceea ce facem, iar acest lucru se reflecta nu numai în rezultatele noastre, ci mai ales în activitatea noastra zilnica.

Totul se realizeaza progresiv, urcand treapta cu treapta, evoluand de la un model incepator cu castiguri de peste 2000$ pe luna, pana la stadiul de model mediu cu incasari de peste 5000$ pe luna, si ajungand pana la venituri demne de un model de top: de peste 10 000$ pe luna.

Dar mai bine o lasam pe Alina sa va povesteasca despre castiguri in video-ul de mai jos.

Alina este model activ in prezent la Gloria Agency-unde o poti cunoaste si intreba despre orice curiozitate ai. 

Pentru ca tu sa fii linistita noi iti propunem un venit garantat in primele 3 perioade de 6000 lei. Ceea ce inseamna ca la doua saptamani primesti cate 2000 lei timp de 6 saptamani sau procent de 65% din incasari. Insa ca sa intelegi mai bine putem sa iti explicam la un interviu mai multe despre aceasta oferta. 

Jobul de model de videochat presupune a purta conversatii pe internet in fata unei camere video cu diverse persoane, unde poti aborda subiecte de interes general, ramanand la alegerea ta daca au caracter erotic sau non-erotic.

Cu cine o sa ai interviul?

Cu Adina, tipa din poza de mai sus, care este HR Manager. Ea iti va explica tot, se va ocupa de tine pana cand te vei descurca in orice situatie si vei deveni un model independent. Ea o sa-ti ofere sprijinul necesar si o sa-ti explice ca acest job este 100% confidential si ca site-urile cu care colaboram nu pot fi accesate din Romania.

 Am ales agentiei noastre deviza “Your dream is our mission” motivat. Suntem alaturi de tine fie ca este vorba despre a calatori peste mari si oceane, cum a fost cazul Brianei (model nou, de 4-5 luni) care la doar 18 a obtinut viza de 10 ani pentru SUA-unde si-a petrecut vacanta; fie ca iti doresti sa-ti cumperi un apartament, cum a fost cazul lui Anne;

fie ca doresti sa-ti platesti taxele de facultate, sa economisesti bani pentru o masina, sa-ti faci o operatie estetica sau sa ajungi model de TOP cu incasari de peste 10.000$ lunar, cum a fost cazul Sandrei. Briana, Anne, Sandra sau Alina, sunt modele active la GLORIA si le poti cunoste inca din primele tale zile in agentia noastra.

 

 

 

Ne mandrim cu fetele cu care am ales sa colaboram pe parcursul anilor. Desi nu se incadreaza in niciun tipar de frumusete sau personalitate-pentru ca incurajam diversitatea, au cateva lucruri in comun. Sunt implicate, serioase si ambtioase. And they know a bit of English. Which is what we want from you too! 

 

 

 

CERINTE:

  • Dai dovada de rabdare, creativitate, carisma si ai un nivel ridicat de energie;
  • Stapanesti limba engleza la nivel intermediar spre avansat (scris, citit si vorbit) OBLIGATORIU!!!
  • Esti organizata, implicata, serioasa si punctuala;
  • Ai disponibilitatea de a lucra in ture de noapte, dar si de zi (programul ti-l faci singura din 2 in 2 saptamani)

 

 Ce trebuie sa faci?

Sa o contactezi pe Adina, sa incepeti sa discutati despre ce presupune acest JOB in detaliu, iar cand esti pregatita vrem sa te simti 100% confortabil cu alegerea ta si sa fii convinsa ca "your dream is our mission".

 

Lasa un mesaj

Adresa de email nu va fi publicata. Toate campurile sunt obligatorii!

Adauga Comentariu

Afla cati bani vei castiga

Te invitam sa iti calculezi castigul tau - cate ore vrei sa lucrezi pe zi?

Un program de lucru intre 4-6 ore iti poate aduce un castig incepand cu 2000 Lei / luna Un program de lucru intre 6-8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 3000 Lei / luna Un program de lucru de peste 8 ore iti poate aduce un castig incepand cu 5800 Lei / luna

Haide sa vorbim pentru a te putea pune in tema cu toate informatiile de care ai nevoie!

Haide sa vorbim

Acest site foloseste cookie-uri proprii si ale tertilor. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla aici mai multe informatii! [x] inchide