ȘCOALA GLORIA PRIN OCHII MODELELOR

Succesul e la orizont. Ești aici să îl cucerești.

La Gloria Agency te dezvolți profesional și personal. Experiența pe care o dobândești te va ajuta în orice context. Prin sesiunile de training și programele de lucru, înveți să ai încredere în tine, să comunici mai ușor și mai eficient și să îți cunoști interlocutorul. O echipă specializată este alături de tine, în fiecare etapă din acest proces.

vezi toate avantajele

O ECHIPĂ DE TRAINING DOAR PENTRU TINE

Gândim sesiunile de training în funcție de personalitatea ta. Formată exclusiv din fete cu background din industrie, sau din psihologie, vânzări sau coaching, echipa lucrează împreună pentru a te aduce la cea mai bună versiune a ta.

La începutul carierei, îți oferim un training all-inclusive pe o perioadă de 6 săptămâni. De la seminarii de limbă engleză și cultură generală, la cursuri individuale de make-up. Iar pe parcursul sesiunii de videochat, ai la dispoziție permanent un trainer care te asistă din momentul în care te loghezi și până închei.

TE SPECIALIZEZI ÎN SUCCES

Pasul următor este să ajungi în top.   Dacă îți dorești să faci performanță, te învățăm strategiile de fidelizare și maximizare a veniturilor. Dincolo de jobul de model, îți oferim gratuit consultanță dacă vrei să deschizi un business, să îți achiziționezi o mașină sau un apartament, să accesezi finanțări, sau dacă ai nevoie de consultață  în diverse domenii.

WORKSHOP-URI

Dialogul și practica sunt instrumentele cu care ajungi acolo unde îți dorești. De aceea, organizăm periodic workshop-uri cu reprezentanți ai site-urilor colaboratoare. Prin aceste ateliere, înveți tipologiile membrilor, moduri de creștere a veniturilor, particularitățile fiecărui site în parte și styling.

Workshop-urile de make-up sunt individuale. Înveți tehnici și stiluri variate (glam, daytime etc.), beneficiezi de discount-uri de până la 40% la produse quality, din lanțuri de magazine precum Sephora, MAC, Bobbi Brown etc.

Vrei sa fii un model de top?

Descarcă gratuit GHIDUL și află cum poți deveni chiar tu un MODEL DE SUCCES!

Introduceți adresa de email în formularul de mai jos.

CONFIDENȚIALITATE

Când lucrezi cu imaginea ta, discreția devine parte din arsenalul calităților tale. Te ajutăm să îți dezvolți aceste calități, printr-o atitudine care inspiră încredere, fără a împărtăși prea multe despre jobul tău. De la variante de răspuns, la poziția în social media, te consiliem și îți prezentăm tehnici prin care să-ți asiguri discreția.

Angajeaza-te la videochat

Angajeaza-te la videochat - Videochatul iti ofera oportunitatea de a-ti creste veniturile nelimitat, doar punandu-ti in practica abilitatile de comunicare. Nimic mai usor, aplica acum!

Afla mai mult
Te-am convins?
APLICĂ AICI
Gloria Agency a apărut în